Koopmanstraat 11a,

Almere


Te huur:

€ 42.500,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

In het stadshart van Almere wordt deze horecaruimte cascoplus te huur aangeboden. Het gaat om een bedrijfsruimte met verschillende mogelijkheden voor een kleinschalig horecabedrijf, afhaal- en bezorgrestaurant of een delicatessewinkel. De ruimte bedraagt circa 110 m² en heeft mogelijkheid voor 20 zitplaatsen en het terras aan de voorzijde bedraagt circa 22 m² en heeft mogelijkheid voor circa 14 zitplaatsen. De gevel heeft veel mogelijkheid tot reclame-uitingen. Hierdoor valt het horecabedrijf op in een gebied met een grote passanten stroom.

De casco plus ruimte is gelegen in horecaconcentratiegebied, waar zich ook verschillende winkels bevinden. De Koopmanstraat loopt vanaf de Spoordreef naar de Grote Markt. De Grote Markt is het horecaplein van Almere en in de zomer staat het plein vol met terrassen. De ligging naast de Spoordreef zorgt voor een uitstekende ontsluiting voor eventuele bezorging en afhaalrestaurants.

Het te huren object betreft een casco plus object. Het object beschikt over een grote glazen pui aan de voorzijde, waardoor er voldoende daglicht aanwezig is. Daarnaast is er een aansluiting voor afzuiging aanwezig ter plaatse van de keuken. De trap is brandwerend afgesloten en er is ventilatie aanwezig. Ook beschikt het casco plus object over een gedeelde vetput en over krachtstroom. Het object is aangesloten op stadverwarming.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt circa € 42.500,- per jaar (€ 3.541,67 per maand), exclusief btw en de huurovereenkomst wordt aangegaan voor 5 jaar met 5 optiejaren.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225 / 06-42415003

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1981-1990

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Koopmanstraat 11a

Start routeplanner