amsterdam boomstraat 41

Te koop:

€ 1.660.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 66 m2
Horecaoppervlak: 235 m2
Woonoppervlak: 127 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Uitstekend gelegen bedrijfsobject met verhuurde bovenwoningen midden in het centrum van Amsterdam (eigen grond). Het pand bestaat uit vijf bouwlagen (inclusief entresol) en heeft een totale oppervlakte van circa 235 m². De begane grond en entresol zijn momenteel ingericht als horecabedrijf, maar het object leent zich door de ligging en indeling ook uitstekend voor andere invulling met woonfunctie.

WIJNBAR DIVINO (BOOMSTRAAT 41 A)
Wijnbar DiVino wordt gekenmerkt door de speelse indeling met entresol. Een markant onderdeel hiervan is de werkelijk schitterende glazen pui met een hoogte van circa 4 meter. De gezellige wijnbar schenkt een ruim assortiment aan Italiaanse wijnen en biedt daarbij authentieke Italiaanse gerechten aan. De producten worden vers en rechtstreeks geleverd vanuit biologische boerderijen uit Italië. Het horecagedeelte op de begane grond en het entresol heeft een totale oppervlakte van circa 88 m². Het biedt hiermee plaats aan zo’n 50 gasten. Daarnaast is er een zolderruimte van circa 20 m².

Men betreedt de wijnbar via de entree aan de voorzijde. Via de entreeruimte (1,5 m²) heeft men toegang tot de verkoopruimte met aan de rechterzijde de bar (40 m²). Achterin bevindt zich een berging (6 m²) en bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten (4 m²). Een vaste trap geeft toegang tot het entresol. Hier bevindt zich een verkoopruimte (23 m²), de professionele horecakeuken (12,5 m²) en een bergkast (1 m²). Middels een trap vanaf het entresol is er toegang tot de gedeelde zolder, waarbij circa 20 m² tot beschikking van het horecagedeelte behoort.

Er is tevens een terrasvergunning (onbebouwd terras) voor 9,80 m² langs weerszijden van de gevel.

Maximale openingstijden zijn van zondag tot en met donderdag van 07:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 07:00 uur tot 03:00 uur. Het terras mag dagelijks tot uiterlijk 23:00 uur geopend blijven.

WONINGEN (BOOMSTRAAT 41 B EN 41 C)
De woning aan de Boomstraat 41 B beschikt over een oppervlakte van circa 58 m² (GO) en heeft een inhoud van 185 m³. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Hier bevinden zich de overloop met bergkast, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet.

De woning aan de Boomstraat 41 C beschikt over een oppervlakte van circa 69 m² (GO) en heeft een inhoud van 223 m³. Het appartement is gelegen op de 2e en de zolderverdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de overloop, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de zolderruimte.

De woningen zijn beide verhuurd. De totale huurstroom bedraagt momenteel € 1.022,19 per maand.

BESTEMMING
Het pand is gelegen in het gebied waar bestemmingsplan ‘Westelijke binnenstad’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Gemengd 1.3’. Tevens zijn van toepassing de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie 2’ en ‘Waarde – Cultuurhistorie’ en de bouwaanduiding ‘specifieke bouwaanduiding – orde 2’.

De bestemming biedt brede mogelijkheden, waaronder wonen, kantoren (met baliefunctie), galeries, detailhandel en horeca van categorie 3.

Horeca 3: horecabedrijven, die tot doel hebben het voor consumptie ter plaatse verstrekken van dranken en (kleine) etenswaren en/of maaltijden, waarbij het accent ligt op het verstrekken van dranken. Onder horeca 3 worden in elk geval begrepen: cafés en eetcafés.

Voor uitgebreide informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de makelaar.

LOCATIE
Het pand bevindt zich op een hoek in de Boomstraat in de authentieke en historische Jordaan. De omgeving kenmerkt zich door de zeer uitgebreide voorzieningen, waaronder vele kleinschalige zelfstandige winkeltjes en speciaalzaken, gezellige kroegen en hippie eettenten. Ook voor dagelijkse boodschappen zijn er in de omgeving tal van mogelijkheden. Zo bevinden zich op loopafstand een supermarkt, groenteboer, slagerij en bakker.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is in alle opzichten goed. Het Centraal Station is binnen 5 minuten fietsafstand te bereiken en de A10 is met de auto binnen 10 minuten te bereiken. Daarnaast zijn er op korte afstand diverse bus- en tramhaltes.

BIJZONDERHEDEN
– Het woon- en bedrijfspand bestaat uit vijf bouwlagen (inclusief entresol)
– Uniek pand (herbouwd in 1974)
– Gelegen op eigen grond
– De mogelijkheid tot verkoop horecagelegenheid op de begane grond
– Woningen op de verdiepingen worden geleverd in verhuurde staat
– Totale oppervlakte van circa 235 m²
– Brede bestemmingsmogelijkheden
– Zéér centrale locatie midden in de Jordaan op loopafstand van het Centraal Station

VRAAGPRIJS
De vraagprijs voor het onroerend goed en de bedrijfsexploitatie (bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam) bedraagt € 1.660.000,- kosten koper.

DISCLAMER
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1971-1980

Boomstraat 41

Start routeplanner