amsterdam gustav mahlerlaan 149blok 4

Te huur:

€ 32.943,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Op een hoeklocatie, midden op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, bieden wij deze goed onderhouden ijssalon met afhaalzaak/lunchroom (Indiase keuken) van circa 53 m² met terras ter overname aan.

De huidige ondernemers hebben het bedrijf enkele jaren geleden vanaf casco opgebouwd, maar hebben besloten zich volledig te gaan focussen op het restaurant dat zij elders exploiteren. Momenteel betreft het een afhaalzaak/lunchroom waar Indiase gerechten worden verkocht in combinatie met een ijssalon.

De ligging nabij het Gustav Mahlerplein en het Zuidplein is uitstekend. Het wordt omringd door kantoren, winkels, horecagelegenheden en woningen. Daarnaast is het gelegen op slechts enkele meters van het drukbezochte trein- en metrostation Amsterdam-Zuid. Kortom, aan potentiële gasten is geen gebrek.

Het bedrijf is momenteel zes dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 19:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort echter tot de mogelijkheden.

Het bedrijf wordt going concern aangeboden. Gezien de bestemming is het echter ook mogelijk hier een andersoortig bedrijf te exploiteren. De bestemming staat naast horeca (categorie I, III en IV) en detailhandel namelijk ook bedrijven en verschillende vormen van dienstverlening toe. Dit biedt in combinatie met uitbreiding van de openingstijden tal van alternatieve exploitatiemogelijkheden.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt circa € 2.745,31 per maand, exclusief btw.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie is bepaald op € 115.000,-.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225 / 06-42415003

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WIJ WILLEN U VERZOEKEN GEEN RECHTSTREEKS CONTACT OP TE NEMEN MET DE VERKOPENDE PARTIJ EN HET BEDRIJF NIET ZONDER AFSPRAAK MET MAKELAAR TE BEZICHTIGEN.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2011-2020

Gustav Mahlerlaan 149Blok 4

Start routeplanner