Omschrijving
In hartje centrum van Apeldoorn, omringd door verschillende (bekende)horecaconcepten, winkels en kantoren bieden wij deze casco (horeca-)bedrijfsruimte met terras te huur aan. De ruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 282 m² (BVO). De gescheiden dames- en herentoiletten zijn reeds gerealiseerd op de begane grond. Door de ligging aan het Marktplein is het uitermate geschikt voor het vestigen van verschillende soorten horecaconcepten, als een lunchroom, koffiezaak, brasserie of restaurant. Maar ook andersoortige bedrijven komen op de locatie goed tot zijn recht.

Het geheel wordt volledig casco opgeleverd en geeft u de mogelijkheid de ruimte naar eigen wens af te werken en in te richten.

De ruimte bevindt zich direct naast Parkeergarage Marktplein, op loopafstand van het centraal station en diverse bushaltes. De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is daarom daadwerkelijk uitstekend.

Bijzonderheden:

- Monumentaal en karakteristiek pand
- Recent geïnvesteerd door de eigenaar
- Unieke ligging midden in het centrum
- Uw eigen (horeca-)concept
- Indeling geheel naar eigen inzicht

Het object bevindt zich aan het Marktplein te Apeldoorn (circa 165.000 inwoners), op een absolute A1 locatie in het centrum van de stad. De locatie vormt met een mix van horeca, winkels en kantoren een levendig gebied. Direct naast de beschikbare ruimte bevindt zich een vestiging van Brasserie 't Zusje en Claudio's IJssalon. Aan de overzijde zijn verschillende (eet)cafés gevestigd en bevindt zich Friethuys MAYO, dat eerder nog de negende plaats behaalde in de AD Friettest.

Elke maandag en zaterdag maakt het Marktplein (dan binnenkort getransformeerd zal worden) plaats voor de warenmarkt en jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd.

Meer informatie? Download de brochure of neem contact met ons op!
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Marktplein 33

Start routeplanner