Omschrijving

Prachtig aan vaarwater gelegen hotel-restaurant aan de Nieuwemeerdijk 326 te Badhoevedorp

Door de ligging op de dijk biedt het een fantastisch uitzicht op het Nieuwe Meer. Rechts voor het hotel-restaurant bevindt zich het terras en 19 meter lange aanlegsteiger met een totale capaciteit van 80 stoelen. Daarmee het grootste terras aan het water van de gehele Ringvaart. Aan de achterzijde bevindt zich een privéparkeergelegenheid voor gasten met plaats voor 20 auto’s.

De ligging is daadwerkelijk uitstekend. Het bevindt zich op fietsafstand van het winkelcentrum Badhoevedorp en Amstelveen, men vaart vanaf voorgelegen steiger direct over het Nieuwe Meer naar Amsterdam of Aalsmeer en Schiphol Airport is gelegen op negen minuten rijafstand. Ideaal voor zowel de particuliere als de zakelijke gast.

Het hotel werd in mei 2018 geopend. Nadien is het aantal kamers meerdere malen uitgebreid, waardoor het inmiddels over 27 hotelkamers beschikt. Het café-restaurant bevindt zich op de begane grond en beschikt over een professionele keuken.

Momenteel worden de hotelkamers tijdelijk verhuurd via een vastgoedbedrijf en is de horeca niet operationeel. Gezien de wens van de eigenaren het hotel-restaurant weer optimaal te laten benutten hebben zij besloten het op de markt te brengen. Het biedt u dan ook de uitgelezen mogelijkheid het een nieuw leven in te blazen!

De getoonde foto’s van de hotelkamers zijn gemaakt tijdens de exploitatie tussen 2018/2020 en kunnen afwijken van de huidige situatie. De foto’s dienen enkel ter illustratie van het gebruik als hotel-restaurant.

Vraagprijs roerende zaken en exploitatierecht: op aanvraag
Huurprijs: op aanvraag

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding: per datum

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1960-1970

Nieuwemeerdijk 326

Start routeplanner