bergen aan zee van hasseltweg 12

Te koop:

€ 2.150.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 379 m2
Horecaoppervlak: 339 m2
Woonoppervlak: 233 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Elke dag opnieuw een vakantiegevoel in deze ruime, stijlvolle woning met kleinschalig horecabedrijf!

Het object heeft zeer ruime gebruiksmogelijkheden, waarbij horeca, wonen en/of een combinatie hiervan is toegestaan! Op 17 juli 2015 is door de gemeente Bergen een omgevingsvergunning verleend waarbij de horecabestemming als het ware wordt ‘aangevuld’ met een woonbestemming. Door de gemeente Bergen is daarnaast op schrift bevestigd dat ook volledig wonen op de locatie is toegestaan.

Het voormalig pension is in 2016/2017 verbouwd tot woning met twee studio’s en een appartement. De drie accommodaties beschikken over eigen sanitair en terras. Het bedrijf wordt door de eigenaresse sinds 2016 met gedrevenheid succesvol gerund onder de naam ‘SummerTime’. De afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf een eigen gastenbestand opgebouwd. De buitengewoon positieve reviews, boekingen via eigen kanalen en vele terugkerende gasten onderstrepen dit.
Forvalue biedt zowel de onroerende zaak als de bedrijfsexploitatie te koop aan.

De woning met 233 m² woonoppervlak heeft een eigen dakterras, schuur en separate entree die volledig zijn afgescheiden van de accommodaties. De woning heeft een goed afwerkingsniveau en is van alle luxe en gemakken voorzien.

Het vrijstaande pand ligt op loopafstand van de stranden en duinenrij van Bergen aan Zee. Het strand van Bergen aan Zee bestaat uit een lange kuststrook achter de brede duinenrij met een weids uitzicht over de Noordzee. Aan het strand vindt u een ruim aanbod aan paviljoens waarbij ook volop mogelijkheden zijn voor watersporters. Daarnaast is het strand in alle jaargetijden een geliefde plek voor wandelaars. Ook het duin- en bosgebied tussen Bergen, Egmond en Schoorl is uitstekend geschikt voor wandelingen en fietstochten.

Download de volledige presentatie voor meer informatie. Of neem contact met ons op, en wij vertellen u graag meer over dit bijzondere object!

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944

Van Hasseltweg 12

Start routeplanner