Omschrijving

Unieke horecagelegenheid in Dronten te koop – Bistro Remke

In het centrum van Dronten vindt men Bistro Remke, een goed gevestigd restaurant dat een grote klantenkring kent. Met een uitstekende reputatie en bewezen succes is deze bistro klaar voor een nieuwe ondernemer om het stokje over te nemen. Met de capaciteit, de goede naam die Bistro Remke heeft opgebouwd en de uitstekende ligging biedt dit een unieke kans voor een opvolgend ondernemer.

CONCEPT
Bistro Remke heeft zichzelf gepositioneerd als een gastvrije plek waar iedereen welkom is. Met maar liefst 100 zitplaatsen op het zonovergoten terras en 66 zitplaatsen binnen, biedt het een toegankelijke en laagdrempelige sfeer, waar kwalitatieve gerechten tegen een eerlijke prijs centraal staan. De bistro heeft met succes de perfecte balans gevonden tussen toegankelijkheid en culinaire kwaliteit.

INRICHTING
De inrichting van Bistro Remke is zowel stijlvol als functioneel. Met een grote glazen pui die veel natuurlijk lichtinval biedt, een rustig en eigentijds ontwerp en een logische routing, is dit een ruimte waar gasten zich direct op hun gemak voelen. De courante vloeroppervlakte en het hoge afwerkingsniveau maken dit een ideaal restaurant voor zowel de gasten als het personeel.

LOCATIE
Bistro Remke heeft een bevoorrechte locatie aan het Meerpaalplein in het centrum van Dronten. Dit plein is het bruisende hart van de stad, waar markten en evenementen plaatsvinden, en waar diverse terrassen mensen aantrekken om van de sfeer te genieten. Ook het theater en het gemeentehuis zijn hier gevestigd. Het is een plek waar het hele jaar door activiteiten plaatsvinden, wat zorgt voor een constante stroom van potentiële gasten.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van Bistro Remke is uitstekend. Met de N305, de Noord-Zuidroute van Flevoland, op slechts 1,6 km afstand, is de bistro gemakkelijk te vinden voor automobilisten. Bovendien bevindt het treinstation van Dronten zich op dezelfde afstand van 1,6 km, en voor wie met de bus reist, is de dichtstbijzijnde bushalte slechts 300 meter verwijderd. Deze gunstige bereikbaarheid maakt Bistro Remke tot een toegankelijke bestemming voor zowel lokale gasten als bezoekers van buiten de stad.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het gebied waar het bestemmingsplan ‘Centrum-Dronten’ van toepassing is. De enkelbestemming ter plaatse van het object is ‘Centrum-1’.
De op de plankaart voor centrumdoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. winkelvoorzieningen;
b. horecavoorzieningen;
c. commerciële dienstverlening;
d. woondoeleinden;
e. erven en (dak)tuinen;
f. verblijfsgebied;
g. bijbehorende voorzieningen
l. parkeervoorzieningen
m. groenvoorzieningen;
n. waterhuishoudkundige voorzieningen;
o. plaatste van de aanduiding ‘specifieke bouwaanduiding-beeldbepalend pand’ de instandhouding en bescherming van een beeldbepalend pand’.

Als horecavoorziening (sub b) is uitsluitend horeca in categorie 1 toegestaan.
Horeca categorie 1:
Broodjeszaak, catering, crêperie, croissanterie, hotel, konditorei, lunchroom, pannekoekhuis, partyservice, patiserrie, poffertjeszaak, theehuis, traiteur en ijssalon.

De gemeente Dronten heeft v.of. de van der Meers een exploitatievergunning verleend op 23 januari 2019 voor de volgende lokaliteiten:
* restaurant beneden
* restaurant boven
* terras 76 m²

VRAAGRPIJS EN HUUR
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie, inclusief de volledige bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill, huurrechten en handelsnaam, bedraagt €150.000,-. De huidige huurprijs is €35.182,32,- per jaar (exclusief btw en exclusief bijdrage servicekosten).

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

De Rede 17

Start routeplanner