deventer londenstraat 1

Te koop:

€ 575.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 555 m2
Horecaoppervlak: 167 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Al 37 jaar een begrip in Deventer: Andrée’s Snackbar. Gevestigd op het grootste bedrijventerrein van Deventer heeft het de omliggende bedrijven de afgelopen jaren voorzien van vers belegde broodjes, plates, friet en snacks. Maar ook omwonenden uit de omliggende buurten wisten de snackbar goed te vinden.

Recent zijn de deuren van de snackbar om gezondheidsredenen gesloten en is besloten het vastgoed en de roerende zaken van de hand te doen.

Tot voorkort konden gasten terecht van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 19:00 uur. In de weekenden is het bedrijf altijd gesloten geweest. Gasten konden plaatsnemen in het restaurantgedeelte of op het terras, maar ook bezorging bij de omliggende bedrijven en woningen behoorde tot de mogelijkheden.

De snackbar bevindt zich aan de Londenstraat 1, op de hoek van de Londenstraat en de Zweedsestraat. Het vrijstaande pand heeft een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Men wist de snackbar dan ook altijd goed te vinden, hetgeen altijd heeft geresulteerd in uitstekende omzetten. Ondanks dat het bedrijf momenteel gesloten is gaat de telefoon nog steeds de hele dag door…

Kortom, het enige wat momenteel nog ontbreekt is een nieuwe ondernemer om de exploitatie voort te zetten.

LOCATIE EN LIGGING
Andrée’s Snackbar bevindt zich op de hoek van de Londenstraat en de Zweedsestraat op bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De Zweedsestraat loopt dwars over het bedrijventerrein. Kloosterlanden is met circa 300 bedrijven het grootste bedrijventerrein van de gemeente. Rondom het bedrijventerrein bevinden zich verschillende woonwijken.

Het vrijstaande pand heeft een uitstekende zichtbaarheid en wordt door bedrijven en omwonenden dan ook makkelijk gevonden.

De gemeente Deventer telt ruim 100.000 inwoners en is na Enschede en Zwolle de grootste gemeente van Overijssel.

PANDKENMERKEN
Het pand is in 1991 gebouwd, waarbij de gevels zijn opgetrokken uit dragend metselwerk. Het platte dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De kozijnen zijn van kunststof en ingezet met dubbele beglazing. De vloeren zijn van beton en afgewerkt met tegels.

De snackbar beschikt over een cv-installatie (2006) met warmteoverdracht via radiatoren. De elektrische installatie beschikt over voldoende groepen, aardlekschakelaar en krachtstroom. Verder zijn er afzuiginstallaties aanwezig boven de bakwanden in het restaurant en in de keuken en is er een ruime vriescel. Aan de achterzijde bevindt zich de vetvangput.

INDELING
Via de entree aan de voorzijde heeft men directe toegang tot de gescheiden dames- en herentoiletgroepen, de snackbar en het restaurantgedeelte. Rechts van de entree bevindt zich de snackbar met toonbank en 16 zitplaatsen. Rechts achterin bevindt zich een voormalige kantoorruimte welke momenteel in gebruik is als extra opslag. Aan de linkerzijde bevindt zich het restaurantgedeelte met 30 zitplaatsen en met achterin een technische kast met cv-opstelling.

In het hart van het pand is de horecakeuken gesitueerd met daaraan geschakeld een toilet voor eigen gebruik en een kantoorruimte. De keuken is voorzien van een ruimte vriescel.

Aan de achterzijde bevindt zich een tweede entree voor bezoekers en een aparte entree voor personeel. Bij de personeelsingang bevindt zich tevens de meterkast.

TERRAS
Het terras bevindt zich volledig op eigen grond aan de voorzijde van het pand. Momenteel beschikt het over 18 zitplaatsen, maar uitbreiding behoort tot de mogelijkheden. Het terrein is deels verhard middels klinkers en deels ingericht als groenvoorziening.

KENMERKEN
– Restaurantbestemming
– Bouwjaar 1991
– Totale oppervlakte conform de Basisregistratie Adressen en Gebouwen is 167 m²
– Volledig begane grond
– A-label, geldig tot 20 juli 2023

KADASTRALE INFORMATIE
– Deventer C 1980
– 555 m²
– Bedrijvigheid (horeca)
– Volledig eigendom

VRAAGPRIJS
De vraagprijs voor zowel de onroerende als de roerende zaken (exclusief handelsnaam) is bepaald op € 575.000,- kosten koper.

DISCLAMER
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1991-2000

Londenstraat 1

Start routeplanner