Steegoversloot 56,

Dordrecht


Te koop:

€ 1.850.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 372 m2
Horecaoppervlak: 558 m2
Status:
Onder optie
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Te koop: Registergoed Steegoversloot 56 te Dordrecht

In de historische binnenstad van Dordrecht bevindt zich dit voormalige woonhuis uit circa 1670. Het Rijksmonument is volledig ontwikkeld tot boetiekhotel. Naast 12 hotelkamers beschikt het over een privé woonruimte op de begane grond. Het gebouw is naast (boetiek)hotel ook uitermate geschikt als bijvoorbeeld bed and breakfast of shortstay faciliteit. De aansluitende stadswoning op de begane grond kan uiteraard ook uitstekend dienst doen als vergaderruimte of restaurant behorende bij het hotel.

Het pand bevindt zich aan een van de mooiste straten van de stad, het Steegoversloot, gevestigd op steenworp afstand van de Voorstraat en het park en onderdeel van het beschermd stadsgezicht van Dordrecht. Kenmerkend aan het Steegoversloot zijn de vele karakteristieke panden, monumentale gevels, leilinden en authentieke klinkers. Huidige eigenaar heeft bij de volledige renovatie de basis gelegd voor de exploitatie van een hoogwaardig hotel. Van deze renovatie is de binnenzijde nog niet volledig voltooid. De nieuwe eigenaar heeft daardoor de mogelijkheid het naar eigen idee en wens af te maken. Momenteel zijn 8 van de 12 kamers gerealiseerd. De overige 4 kamers, gelegen op de derde verdieping, kunnen nog naar eigen smaak worden afgewerkt.

Alle kamers zijn per lift te bereiken en sfeervol en gezellig ingericht. De tweepersoonskamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer (douche en toilet). Iedere kamer heeft een eigen kleurstelling waarover uitvoerig is nagedacht. Per verdieping zijn 4 kamers aanwezig.

De stadswoning aan de achterzijde heeft prachtige monumentale details en aansluitend een heerlijke ruime binnenplaats.

Vraagprijs:

De vraagprijs voor het registergoed is bepaald op € 1.850.000,- kosten koper.

Aanvaarding:

In overleg

Meer informatie?

Forvalue vastgoedspecialisten Smallepad 32 5.08 3811 MG Amersfoort T: 033-800225
Kenmerken
Overdracht
Status: Onder optie
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Steegoversloot 56

Start routeplanner