Enkhuizen Westerstraat 66

Te huur:

€ 30.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 342 m2
Horecaoppervlak: 242 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Op een uitstekende locatie is Enkhuizen bieden wij ‘brasserie – restaurant Broekhuizen’ aan.

Dit goedlopende bedrijf is begonnen in 1956 en is sindsdien al een begrip in Enkhuizen. In 2021 is het monumentale pand geheel verbouwd tot een eigentijds en energiek horecabedrijf. Het is de ideale plek voor een kop koffie, borrel, high tea, lunch en diner. Het bedrijf krijgt uitstekende recensies. Hier wordt onder andere in benoemd dat het eten fantastisch is en de bediening zeer gastvrij is.

Het object is gelegen in het centrum van Enkhuizen aan de drukke Westerstraat. De Westerstraat is de belangrijkste winkelstraat in Enkhuizen en doorsnijdt vrijwel de gehele oude binnenstad. In de omgeving van het object bevinden zich meerdere restaurants en cafés. Door de gunstige ligging van het object zijn er veel passanten.

Via de entree aan de voorzijde van het pand komt men gelijk binnen in het restaurant, welke een oppervlakte van circa 105m² heeft. Het restaurant heeft plek voor circa 60 zitplaatsen. Via de achterkant van de zaak kan men de keuken met separate spoelkeuken betreden. De keuken (inclusief spoelkeuken) heeft in totaal een oppervlakte van circa 50m². Het restaurant heeft een eigen terras met 16 zitplaatsen.

De koopsom van de bedrijfsexploitatie bedraagt €135.000,-.
De huurprijs bedraagt €2.500,- per maand.

Meer informatie? Neem dan contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten. Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906

Westerstraat 66

Start routeplanner