Korte Kerkstraat 1,

Goes


Te koop:

€ 695.000,- k.k


€ 30.000,- per jaar


Type Object:
bedrijfsruimte
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 187 m2
Bedrijfsoppervlak: 139 m2
Winkeloppervlak: 139 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Op een perfecte zichtlocatie, vrijwel direct aan de Grote Markt te Goes bieden wij u dit winkelpand met twee bovenwoningen aan. Het object is gelegen aan de Korte Kerkstraat 1 te Goes, op de hoek van de Sint Adriaanstraat, wat een doorgang vormt naar het winkelcentrum Kolveniershof. Eén van de bovenwoningen is verhuurd, de andere bovenwoning is vrij van huur en gebruik. Het pand is gelegen in de directe nabijheid van Vero Moda, Rituals, ANWB, Delscher, Bomont etc. Het pand is geschikt als beleggingsobject, maar ook geschikt voor een eindgebruiker. Sommige vormen van zakelijke dienstverlening en / of een winkelfunctie passen uitstekend op deze plek!

Het object is gelegen op een A - locatie in het centrum van Goes. De bereikbaarheid is goed, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Het NS-station is op loopafstand gelegen.

Gebouw: - Bouwjaar 1966 - Fundering op staal - Gemetselde bakstenen spouwmuren - Houten kozijnwerk en aluminium pui en kozijnen - Deels isolatieglas, deels enkele beglazing - Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen - Halfronde pui voorzijde - Dubbele openslaande puideuren

Indeling: A. winkel Korte Kerkstraat 1: winkelruimte, kantoor en klein magazijn. Op de verdieping bevindt zich toilet en pantry en kleine opslagruimte. B. bovenwoning Korte Kerkstraat 1a (vrij van huur): trapopgang, overloop, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer. C. bovenwoning Sint Adriaanstraat 25 (verhuurde staat): entree begane grond, trapopgang. 1e verdieping: overloop, kamer, berging, trapopgang.

2e verdieping: overloop met toegang tot slaapkamers, badkamer, woonkamer en bergzolder.

Oppervlaktes: Winkelruimte : ca. 125 m² v.v.o. Opslag : ca. 22 m² v.v.o. Bovenwoning Korte Kerkstraat 1a : ca. 80 m² g.b.o. Bovenwoning Sint Adriaanstraat 25 : ca. 150 m² g.b.o.
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Bouwvorm: bestaande bouw

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Korte Kerkstraat 1

Start routeplanner