Goes Van de Spiegelstraat 104

Te koop:

€ 650.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 660 m2
Horecaoppervlak: 695 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Te koop aangeboden: een verhuurd horecaobject nabij het centrum van Goes.

Een prachtig beeldbepalend horecapand op een schitterende hoeklocatie aan de Van der Spiegelstraat. Iedereen in Goes kent het pand met haar karakteristieke herkenbare schilddak en serre aan de voorzijde. Het restaurant bestaat uit drie verschillende vertrekken met een moderne inrichting. Door de fraaie zichtlocatie zijn er veel passanten. Het pand is thans verhuurd aan Konya Sushi t/m 31 december 2026. De huurinkomsten bedragen € 51.686,21 per jaar excl. btw.

Kenmerken:
– begane grond met een oppervlakte van 473 m²;
– verdieping met oppervlakte van 146 m² (totaal 619 m²);
– netto oppervlakte van het restaurant gedeelte op begane grond is 340 m²;
– keuken met een oppervlakte van 64 m²;
– mogelijkheid voor in totaal ruim 200 zitplaatsen;
– zeer centraal gelegen en langs weg naar het centrum;
– terras op het zuiden;
– parkeren voor pand en in directe omgeving;
– goede staat van onderhoud.

Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

v.d.Spiegelstraat 104

Start routeplanner