heemstede raadhuisstraat 93

Te huur:

€ 29.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

In het centrum van Heemstede, aan de bekendste winkelstraat, is pizzeria La Via gelegen. Het restaurant is al sinds 1985 een begrip in Heemstede en wordt gerund door een echte Italiaanse familie. De traditionele Italiaanse pizza’s en pasta’s en authentieke vlees- en visgerechten zorgen ervoor dat gasten al jaren het restaurant met veel genoegen bezoeken. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 22.00. De exploitanten zijn toe aan iets anders in hun leven en hebben daarom de exploitatie te koop
aangeboden.

Het restaurant is gelegen in het dorpscentrum van Heemstede tussen verschillende winkels en horecagelegenheden. Heemstede is een dorp gelegen tussen Hoofddorp en Haarlem en de gemeente telt circa 25.000 inwoners. Heemstede staat bekend als één van de welvarendste gemeentes van Nederland. In het nationaal onderzoek beste gemeenten komt de gemeente Heemstede naar voren als de twee na beste plek om te wonen.

Het restaurant heeft een authentiek Italiaanse beleving met een ruime opzet, voldoende daglicht en gedeeltelijk open keuken. In het restaurant zijn circa 54 zitplaatsen aanwezig. Het terras beschikt over in totaal 28 zitplaatsen waarvan 24 aan de voorzijde en 24 aan de achterzijde. Via de entree bereikt men de restaurantruimte met bar, De keuken is centraal gelegen aan de linkerzijde. In het midden van het restaurant zijn de toiletten gelegen. De totale ruimte bedraagt 90 m² en de huurprijs bedraagt € 29.000,- per jaar excl. btw.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Raadhuisstraat 93

Start routeplanner