Hofland 33, Mijdrecht

Te huur:

€ 35.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 151 m2
Horecaoppervlak: 94 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Mijdrecht bieden wij een volledig ingerichte horecazaak aan. Aan Hofland 33 bevindt zich een uniek object. Het beschikt over een totale oppervlakte van circa 94 m², waar ruimte is voor 45 zitplaatsen. Ook heeft het object een terras met 20 terrasplaatsen. Zowel binnen als buiten heeft het restaurant een chique uitstraling met een uitstekend afwerkingsniveau. Het exterieur is uniek door de vormen, de donkere uitstraling met een rieten dak. In het interieur is er veel gebruik gemaakt van natuur tinten, van bamboe en planten.

Het restaurant, de bar en keuken staan klaar voor gebruik. De bar is ingericht met koelingen, glazenspoelmachine en ijsblokjesmachine. Ook de keuken is ingericht met een 6-pits gasfornuis, grillplaat, steamer, dubbele frituurpan, gekoelde vitrine, dubbele au-bain-marie, zes koelingen, een vriezer en een volledig ingerichte spoelkeuken.
Het object ligt in de gemeente De Ronde Venen, in het noordwesten van de Provincie Utrecht. De gemeente telt meerdere dorpen met een hoger gemiddeld inkomen, met daarom ook een gunstig bestedingspatroon. In de buurt van het object zijn een aantal andere horecagelegenheden te vinden, maar door de unieke uitstraling van het pand en de ligging aan het weiland springt Hofland 33 er tussenuit.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ondernemer die in dit prachtige pand een onderneming wilt beginnen. Door de unieke uitstraling, zowel binnen als buiten, is dit de ideale locatie voor verschillende concepten.

De huurprijs bedraagt € 35.000,- excl. btw per jaar. De overnamesom bedraagt € 95.000,-.

Meer informatie? Neem dan contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten. Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1960-1970

Hofland 33

Start routeplanner