Omschrijving

Na een lunchroom, een café, een saladebar en een eetcafé hadden de eigenaren van dit bedrijf nog één droom: een grand café. Bij Grand Café Perfect Times komt dit alles samen waarbij zelfs de lunch en saladebar met eigen uitgifte zijn opgenomen in het bedrijf.

Na de overname en een volledige renovatie/inrichting eind 2020 is het nu dé plek voor een goede kop koffie, een lekkere lunch, een aangeklede borrel of een diner. Gasten kunnen terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Thans is het bedrijf op zondagen en maandagen gesloten.

Het grand café heeft een oppervlakte van circa 125 m² en biedt plaats aan circa 30 gasten en heeft een stoere en moderne maar toch warme uitstraling. Houttinten worden gecombineerd met opvallende maar subtiele en goed op elkaar aansluitende kleuren. Aan de voorzijde, direct aan het plein, bevindt zich een ruim terras met plaats voor circa 60 personen (in ruime opstelling). Het is mogelijk hier een schaararmscherm aan te brengen met een oppervlakte van 16 meter bij 5 meter.

De saladebar is momenteel met name gericht op het afhalen van lunchgerechten en heeft uitstraling die goede aansluiting vindt bij het grand café. Het is (mocht u als nieuwe ondernemer het wensen) makkelijk deze ruimte bij het grand café te betrekken.

Grand Café Perfect Times heeft een uitstekende hoekligging in het recent vernieuwde winkelcentrum ‘De Biezenkamp’, in de kern van Leusden. Het winkelcentrum is een unieke combinatie van wonen, winkelen, horeca, zorg en onderwijs. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel eigen als openbaar vervoer en het AFAS Theater bevindt zich op loopafstand. Dit zorgt tijdens evenementen/voorstellingen voor een goede toestroom van gasten.

Na jaren van ondernemerschap is het voor de eigenaren tijd om een stapje terug te doen en de focus te verleggen. De deuren staan dus open voor nieuw ondernemerschap met tal van exploitatiemogelijkheden.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie (exclusief handelsnaam): op aanvraag. Het vastgoed wordt door de exploitanten gehuurd. De huidige huurprijs bedraagt € 28.242,- exclusief btw en exclusief energie- en winkeliersbijdrage per jaar. Interesse het vastgoed te verwerven? Verkoop van het vastgoed behoort tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2011-2020

De Biezenkamp 160

Start routeplanner