Liemersweg 99, Doetinchem

Te koop:

Prijs op aanvraag


Type Object:
leisure
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 105.270 m2
Horecaoppervlak: 485 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

18-holes Pitch & Putt op een prachtige locatie in de Wehlse Broeklanden

De golfsport is meer in trek dan ooit! Pitch & Putt Doetinchem maakt de sport voor iedereen toegankelijk.

Naast de 18-holes Pitch & Putt golfbaan beschikt het tevens over een 9-holes Footgolfbaan en een 18-holes Fungolfbaan. Daarnaast biedt het activiteiten als laser kleiduifschieten, hellingvoetbal en E-chopper rijden (vaak groepen die arrangementen inclusief horeca afnemen).

Het clubhuis is maar liefst 485 m² en beschikt over alle nodige voorzieningen. Het biedt plaats aan circa 130 gasten. Ook ’s avonds blijft de tap gewoon open, omdat het clubhuis ook nog dienstdoet als vergader- feest- en officiële trouwlocatie met een capaciteit voor circa 200 personen.
Het clubhuis beschikt tevens over een terras aan de oostzijde (90 personen) en een overdekt terras op het zuiden (35 personen). Het biedt een prachtig uitzicht over de Pitch & Putt golfbaan en de Wehlse Broeklanden met op de achtergrond de Montferlandse bossen. Naast de Drank- en Horecawetvergunning beschikt het bedrijf over een reguliere omgevingsvergunning welke toestemming verleent voor het uitoefenen van zelfstandige horeca op de locatie.

Het totale terrein heeft een oppervlakte van zo’n 10 hectare, waarop de verschillende faciliteiten en het parkeerterrein zijn gevestigd. Alternatief gebruik? Wij kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die op een alternatieve manier raad weten met zoveel grond. Ook dan komen we graag in contact.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: nader overeen te komen
Vraagprijs onroerende zaken: nader overeen te komen

Dit object wordt collegiaal aangeboden samen met Van de Weerd Horecamakelaars.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: leisure
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2011-2020

Liemersweg 99

Start routeplanner