Omschrijving

Ristorante Il Fiore in het hart van de Jordaan is al sinds 1986 een begrip in Amsterdam

Het rustieke interieur geeft je direct een warm gevoel Bij Ristorante Il Fiore worden zes dagen per week typische Italiaanse gerechten geserveerd, bereid door koks met ervaring in de Italiaanse keuken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten pasta’s, heerlijke risotto of pizza’s met diverse toppings.

Het restaurant is gevestigd in een tweetal samengevoegde panden en beschikt over een oppervlakte van circa 130 m². Het biedt daarmee plaats aan 58 personen. Aan de voorzijde bevindt zich een terras dat vrijwel over de gehele gevelbreedte mag worden uitgestald.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Ristorante Il Fiore bevindt zich aan de Lindengracht 29-31, midden in de Jordaan. De Jordaan maakt onderdeel uit van het stadsdeel centrum. Op zaterdagen is de Lindengracht het middelpunt van de warenmarkt, met om de hoek (op het plein van de Noorderkerk) een markt met biologische delicatessen, bloemen, boeken en kleding. Op maandagmorgen is hier de vintage-markt met kleding en accessoires die als stoffen- en snuisterijenmarkt doorloopt tot in de aangrenzende Westerstraat.

De omgeving kenmerkt zich door de verschillende zelfstandige winkeltjes, gezellige kroegen en hippe eettenten. Daarnaast zijn er vele appartementen gesitueerd.

De bereikbaarheid is uitstekend. Aan de Lindengracht zijn zowel langs het trottoir als op het middendeel verschillende parkeervakken gesitueerd. Bus- en tramhaltes bevinden zich op circa 500 meter afstand. Ook het Centraal Station en de diverse metrostations bevinden zich op loopafstand.

BESTEMMING

De enkelbestemming is Gemengd – 1.4 en is daarmee bestemd voor horeca uit categorie 4. Hieronder worden verstaan: horecabedrijven die tot hoofddoel hebben het voor consumptie ter plaatse verstrekken van in hoofdzaak ter plaatse bereide maaltijden en van in hoofdzaak ter plaatse bereide etenswaren, met als nevenactiviteit het verstrekken van alcoholische, zwak- en niet-alcoholische dranken. Onder horeca 4 worden in elk geval begrepen: restaurants, lunchrooms, koffiehuizen en ijssalons.

VRAAGPRIJS EN HUUR

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie, omvattende de bedrijfsinrichting, -inventaris, goodwill (inclusief huurrechten) en handelsnaam bedraagt € 245.000,-. De huidige huurprijs bedraagt € 31.701,- per jaar (btw onbelast).

ALGEMEEN

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Het betreft een gezamenlijke verkoop met Van Tongeren Horecamakelaardij. Neem voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging contact met ons op.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Lindengracht 29–31

Start routeplanner