Omschrijving

Spa Wellness Lomm is dé plek om bij te komen van alle dagelijkse drukte en weer volledig tot rust te komen. Bezoekers kunnen heerlijk ontspannen in de sauna’s en diverse baden of gebruik maken van de aangeboden schoonheidsbehandelingen. In het groot opgezette restaurant kan men genieten van heerlijke gerechten en dranken. Het bedrijf beschikt tevens over buitenbaden in de weids aangelegde en besloten tuin.

De spa met binnen- en buitenbaden bevindt zich in een complex met drie verdiepingen. De capaciteit dat momenteel gelijktijdig in het wellness-centrum is toegestaan is 250 gasten. Spa Wellness Lomm beschikt op dit moment over zes verschillende sauna cabines, twee privé sauna-units en een Turks stoombad. De sauna’s beschikken allemaal over een eigen thema en een eigen temperatuur. Na het bezoeken van een van de sauna’s kan men heerlijk afkoelen of relaxen in een van de baden. De spa beschikt over een binnen- en buitenzwembad, een dompelbad, een binnen- en buiten whirlpool, een natuurbad en voetenbaden.

Naast de sauna’s en het zwembad zijn er in het complex verschillende ruimtes aanwezig om te relaxen. Deze bevinden zich op de eerste verdieping en in het restaurant.

Het restaurant en de serre zijn ruim opgezet. Het gehele restaurant is ingericht om gasten een fijne en rustige ervaring te geven. Er is veel natuurlijke lichtinval en naast het complex is een prachtige tuin aangelegd waar men op een ligbedje plaats kan nemen. In de zomerperiode is buiten ook een massagepaviljoen geopend.

De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is goed door de ligging aan de N271.

KENMERKEN

Bestemming
Cultuur en ontspanning

Totale oppervlakte
Circa 1.920 m²

Kadaster
Gemeente Archen en Velden F690
6.575 m²
Erf – tuin
Volledig eigendom

Gemeente Archen en Velden F696
1.005 m²
Recreatie – sport
Erf – tuin
Volledig eigendom

Verdiepingen
3

Bouwjaar
2016

Onderhoud
Goed

Parkeren
Circa 80 parkeerplaatsen op eigen terrein

Vraagprijs
De vraagprijs voor zowel de onroerende als de roerende zaken bedraagt € 1.250.000,- kosten koper. De onroerende zaken zijn belast met btw, bij interesse informeren wij u graag verder.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: leisure
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2011-2020

Rijksstraatweg 38

Start routeplanner