Restaurant in het hart van Amersfoort Vathorst

Te huur:
Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 1.615 m2
Horecaoppervlak: 146 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Middenin hét winkelcentrum van Vathorst in Amersfoort bevindt zich dit Italiaanse restaurant. Van dinsdag tot en met zondag kan men hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Naast vis- en grillgerechten worden er heerlijke Italiaanse pizza’s bereidt. Men kan plaatsnemen in het restaurant met 42 zitplaatsen of op het voorgelegen terras met 32 zitplaatsen. Ook biedt het restaurant de mogelijkheid voor afhaal of bezorging.

Het restaurant beschikt over een totale oppervlakte van circa 146 m². De verkoopvloeroppervlakte bedraagt circa 77 m² en de keuken en bar zijn gezamenlijk circa 59 m². Daarnaast zijn er gescheiden dames- en herentoiletten en een bergruimte aanwezig.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort en beschikt over vele voorzieningen. De wijk telt zo’n 23.000 inwoners. De gemeente Amersfoort telt heden circa 161.000 inwoners.

Het restaurant bevindt zich in Winkelcentrum Vathorst, dat meer dan 30 winkels telt. 3 supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Lidl), tal van speciaalzaken en winkels als de Blokker, HEMA, Pearle, Gall & Gall en Shoeby. Ook zijn er in het winkelcentrum verschillende horecagelegenheden gevestigd.

De bereikbaarheid is uitstekend. Gasten parkeren de auto gratis op het voorgelegen parkeerterrein met ruim voldoende parkeervakken. Ook met het openbaar vervoer is het restaurant uitstekend te bereiken. De bus stopt praktisch voor de deur en Station Amersfoort Vathorst is nog geen 10 minuten lopen.

BESTEMMING

Het object is bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie a. Onder horeca van categorie a wordt verstaan: horecabedrijven waarbij de nadruk ligt op eten en minder op het serveren van alcoholische dranken (daghoreca zoals restaurant, eetcafé, lunchroom en dergelijke).

VRAAGPRIJS EN HUUR

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie, omvattende de bedrijfsinrichting, -inventaris, goodwill (inclusief huurrechten) en handelsnaam, bedraagt € 175.000,-. De huidige huurprijs bedraagt € 36.620,28 exclusief btw en exclusief promotiebijdrage per jaar.

DISCLAIMER

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw