Molenstraat 2,

Rhenen


Te koop:

€ 1.200.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 249 m2
Horecaoppervlak: 359 m2
Woonoppervlak: 125 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Centraal gelegen in het hart van Rhenen vindt men Bakkerij & Brasserie van Toor en de bovengelegen woning. De bakkerij en brasserie zijn gelegen op een goede zichtlocatie op een verhoogde patio in het centrum van Rhenen.
De Molenstraat, Frederik van Paltshof en de Herenstraat kruisen elkaar bij het object. De Molenstraat en de Frederik van Paltshof zijn drukbezochte winkelstraten en aan de Herenstraat kan men kosteloos parkeren.

Dit prachtige pand beschikt over een oppervlakte van circa 455 m². Het object bestaat uit drie verdiepingen. De bakkerij en de brasserie met keuken bevindt zich op de begane grond. De woning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Er wordt een aparte ingang van de woning gecreëerd.

Van origine was dit pand in gebruik als bakkerij en is al bijna 40 jaar een begrip in Rhenen. In 2001 is de brasserie toegevoegd aan de bakkerij. De combinatie tussen de bakkerij en de brasserie is een uniek concept met een hoge belevingswaarde. De broden die op een ambachtelijke wijze worden bereid in de bakkerij, worden met vers beleg geserveerd in de brasserie of verkocht in de bakkerswinkel. De geur van vers gebakken brood ruikt u direct bij binnenkomst. Brasserie van Toor beschikt over 50 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen op het terras. Het terras bevindt zich aan de voorkant van het object, op de verhoogde patio en aan de rechterzijde van het object. De combinatie tussen de twee concepten zorgt voor een stabiele omzet. Ook tijdens COVID-19 is de omzet stabiel gebleven.

De eigenaren van Bakkerij & Brasserie van Toor wonen op de eerste en tweede verdieping van
het pand. De eerste verdieping bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en slaapkamer/ studeerkamer. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers gelegen. Vanaf de woning is er prachtig uitzicht op het centrum van Rhenen en de Cunerakerk. Daarnaast beschikt de woning over een goed onderhouden dakterras. De woning is circa 128 m² GO.

De eigenaren zijn na 40 jaar toe aan een nieuwe stap. Daarom verkopen zij hun goedlopende en
unieke bakkerij/ horecabedrijf met bovengelegen woning. Het betreft een turn-key bedrijf, waar een ambitieuze bakker of een gepassioneerde horecaondernemer volledig zijn ei in kwijt kan.

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastrale gemeente: Rhenen
Sectie: F
Nummers: 1723
Grootte: 297 m²

De vraagprijs voor de onderneming is bepaald op:

Onroerende zaken k.k.: € 600.000,-
Bovenwoning k.k.: € 465.000,-
Roerende zaken: € 135.000,-
Totaal: € 1.200.000,- k.k.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten voor het maken van een afspraak. Wij willen u ten zeerste verzoeken het bedrijf niet zonder afspraak te bezoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgaven van eventuele afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Molenstraat 2

Start routeplanner