Rotterdam Voorburgstraat 229 en Bergweg 333-337

Te huur:

€ 134.064,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Verhuurd onder voorbehoud
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Grootse en instapklare horeca aan de Bergweg in Rotterdam

Waar tot 2006 de stoptrein naar Den Haag Centraal en Rotterdam Hofplein stopte, bevinden zich nu de urban hotspots van Rotterdam. Zo ook dit instapklare horecabedrijf met een totale oppervlakte van maar liefst 925 vierkante meter (VVO).

Na aankoop als onderdeel van een complete gebiedsontwikkeling heeft de huidige gebruiker in 2016 haar intreden gedaan en het geheel verbouwd tot een eigentijds horecabedrijf. De karakteristieke eigenschappen van het pand zijn hierbij nog altijd zichtbaar. Authentieke elementen van voormalige treinstations zijn daarnaast speels opgenomen in het interieur, geheel passend bij Station Bergweg.

De begane grond biedt plaats aan ruim 400 gasten, welke worden bediend vanuit de centraal gelegen, ruim opgezette en goed geoutilleerde horecakeuken. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en beschikt tevens over een tweetal grote pizzaovens en koelcel. Links van de keuken bevindt zich de ruime bar. Rechts bevindt zich een speelruimte voor de “kleine” gasten en bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletgroepen en een mindervalidetoilet.

Het entresol biedt nog eens plaats aan circa 60 gasten. Ook zijn hier nog enkele (technische) installaties opgesteld. Het voormalige spoor en perron kan deels worden ingericht als terras. Hiervoor is toestemming van verhuurder.

Naast deze prachtige horecalocatie tref je in de boven onder de voormalige spoorlijn tal van andere bijzondere horecabedrijven, design en fashion. Dit langste monumentale pand van Nederland slingert door Rotterdam Noord dat met ruim 50.000 inwoners en alle denkbare voorzieningen verrassend en veelzijdig is. Het Centraal Station van Rotterdam bevindt zich op nog geen 10 minuten loopafstand.

Het geheel wordt “as is”, maar exclusief handelsnaam aangeboden. De vraagprijs is nader overeen te komen. Er is sprake van een lopende huurovereenkomst. De huidige huurprijs bedraagt € 134.064,- exclusief btw per jaar. Bij een juiste overnamekandidaat is splitsing in twee units bespreekbaar. Overdracht vindt plaats na goedkeuring van verhuurder.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Bergweg 333–337

Start routeplanner