Suikerlaan 21, Groningen

Te huur:

€ 6.461,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 90.514 m2
Horecaoppervlak: 264 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Rebel Rebel Hostel gelegen op een terrein met mogelijkheden
Rebel Rebel hostel is een uniek concept dat is vormgegeven en opgebouwd door twee creatieve ondernemers op het voormalig terrein van de suikerfabriek in Groningen. Het hostel bestaat uit vier units met slaapgelegenheid, een keuken, bar, sanitair en is gelegen aan een heerlijk stadsstrand. De vier units zijn in totaal 264 m² groot en het perceel is circa 1.174 m². Er zijn 6 slaapruimtes aanwezig met 38 tot 44 slaapplekken. Daarnaast is er reeds een vergunning verleend voor een uitbreiding tot 6 slaapplaatsen en een extra ontbijtzaal. Hierdoor zijn er goede mogelijkheden voor uitbreiding. De barfaciliteit kan ook verder worden uitgebreid en de potentie van het terras en stadsstrand kan nog verder worden benut.

Duurzaamheid
In 2016 zijn de ondernemers, Anna en Anika, begonnen met de bouw van het hostel. Er is gebruik gemaakt van opvallende kleuren en van natuurlijke materialen. Elke slaapruimte heeft een eigen sfeer en thema. Daarnaast is er rekening gehouden met duurzaamheid. Er is een pelletkachel aangelegd voor het verwarmen van (bijna) al het warme water, er is een duurzaam watersysteem aanwezig voor bijvoorbeeld de bewatering van planten en er is gewerkt met gerecyclede bouwmaterialen.

Het voormalig terrein van De Suiker
Het hostel is gelegen op het voormalig terrein van de Suikerfabriek. Het terrein is tot 1 mei 2030 bestemd als creatieve broedplaats voor ondernemers met een uniek concept. Dit maakt dat er veel dynamiek is op het terrein. Het hostel is gelegen aan het water, waaraan een stadsstrand is gecreëerd. De ondernemers verhuren kano’s waardoor gasten een heerlijke dag op het water kunnen doorbrengen. Ook is er fietsenverhuur aanwezig, zodat toeristen Groningen met de fiets kunnen verkennen. Tussen de units zijn er gezellige zitjes gecreëerd.

Bent u de ondernemer die het een mooie kans vindt om dit goed lopende en gezellige hostel over te nemen?

Vraagprijs
De vraagprijs voor de roerende zaken, bestaande uit de goodwill, handelsnaam en inventaris is €125.000,-. Er wordt een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Suikerlaan 21

Start routeplanner