Omschrijving

Bella Venezia 2 is een klein en gezellig Italiaans restaurant gevestigd in Winkelcentrum De Hamershof in Leusden.

Het restaurant is al ruim 25 jaar een begrip en staat bekend om de authentieke Italiaanse pizza’s en pasta’s. Inmiddels is er dan ook een grote gastenkring opgebouwd die met regelmaat de met liefde en passie bereide Italiaanse gerechten komen afhalen of laten bezorgen. Momenteel richt het bedrijf zich met name op het afhalen en bezorgen, maar het is ook mogelijk plaats te nemen in het sfeervolle restaurant met plaats voor circa 50 personen. Ook is er een terrasvergunning aanwezig voor het vestigen van een terras aan de voorzijde van circa 13 m².

Het bedrijf is zeven dagen per week geopend van 16:00 uur tot 21:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort tot de mogelijkheden.

De ligging is uitstekend. Het bevindt zich op een hoek in het grootste winkelcentrum van Leusden (circa 90 winkels). Parkeervoorzieningen zijn in overvloed aanwezig en kunne gratis worden gebruikt.

Ondanks de uitstekende exploitatie en de nog altijd groeiende omzetten en uitbreidingsmogelijkheden van het concept, hebben de eigenaren in verband met omstandigheden besloten het bedrijf te willen verkopen. Ze dragen het stokje daarom graag over aan een nieuwe ondernemer die het Italiaanse restaurant voortzet of er een nieuwe twist aan geeft.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 135.000,-. Het vastgoed wordt door de exploitanten gehuurd. De huidige huurprijs bedraagt € 3.206,55 exclusief btw per maand. Daarnaast is er sprake van een voorschot servicekosten van € 350,- exclusief btw per maand en een promotiebijdrage van € 96,72 exclusief btw per maand.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1991-2000

't Erf 12

Start routeplanner