Te koop: Een grootschalig object met veel exploitatiemogelijkheden

Te koop:

€ 1.350.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 2.343 m2
Horecaoppervlak: 1.314 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Een prachtig grootschalig object in de Betuwe gelegen aan de Linge wordt te koop aangeboden. Het object is gebouwd in 1964 en beschikt over circa 1314 m² BVO verdeeld over vier verdiepingen. Het horecagedeelte op de begane grond beschikt over circa 591 m² VVO en op de eerste verdieping over 83 m² VVO. Op de eerste verdieping is ook de bedrijfswoning gelegen. De bedrijfswoning beschikt over 210 m² GO.

Het object heeft een perfecte onderhoudsstaat voor zowel het interieur en exterieur. Daarnaast is het een energiezuinig object met goede energie labels. Het horecagedeelte op de begane grond heeft energielabel A+ en de eerste verdieping beschikt over energielabel A. De begane grond is verdeeld in verschillende ruimtes. De keuken en het sanitair vormen het middelpunt van deze verdieping. Daaromheen zijn het a-la-carte restaurant, de Herenkamer en de Grote Zaal gelegen.

Het restaurant staat online uitstekend bekend met een 4,5 uit 5 sterren op google review en biedt een toegankelijk concept. De Herenkamer is zeer geschikt voor besloten diners of vergaderingen. De Herenkamer heeft een wat luxere uitstraling met prachtige haard en koperen schouw. De haard symboliseert de gastvrijheid van deze bijzondere plek met rijke historie. In de Grote Zaal kan men terecht voor een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest en jubileums. Via het restaurant en grote zaal komt men op het terras. Er zijn aan de achterzijde circa 50 parkeerplaatsen aanwezig.

De bedrijfswoning is voorzien van luxe voorzieningen zoals een keuken met prachtig kookeiland, een badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De woonkamer heeft open zoldering waardoor deze erg ruimtelijk aanvoelt. De woning beschikt daarnaast over een vier ruime slaapkamers en een enorm dakterras.
Het object is gelegen in een landelijke omgeving aan de Linge tussen Buren en Tiel. De eigenaren van dit prachtige horecabedrijf zijn na 20 jaar toe aan een nieuwe stap in hun leven. Hierdoor doet de kans zich voor om uw exploitatie te starten aan de Linge.

De vraagprijs is bepaald op € 1.350.000,- k.k. voor de onroerende en roerende zaken.
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw