Omschrijving
In de levendige binnenstad van Veenendaal bieden wij u de eigentijdse lunchroom ‘0318’ te koop aan.

Met een groot diversiteit aan koffie’s, verse sappen en lunchgerechten verblijdt lunchroom ‘0318’ zes dagen per week het winkelend publiek van Veenendaal. Het pand is gevestigd aan de Hoofdstraat. Dit is dé winkelstraat van Veenendaal met in de directe nabijheid bekende winkels als de Zara, Kruidvat, H&M en passage ‘Corridor’. Het centrum is het hart van de gemeente en combineert de stedelijke voorzieningenstructuur met historisch karakteristieke elementen.

Dit fraaie horecapand in het kernwinkelgebied van Veenendaal is sinds 2007 in gebruik als lunchroom en biedt plaats voor 65 gasten. Daarnaast beschikt het pand over een aan de voorzijde gelegen sfeervol terras. Het bedrijf heeft een uitstekend online voorkomen (beoordelingen) en wordt omgeschreven als gemoedelijk en amicaal met een uitgebreid assortiment. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich parkeerplaatsen. Anders dan de ligging in een stadscentrum doet vermoeden bieden de parkeerplaatsen een hoge mate van toegankelijkheid.

De onroerende zaak wordt gehuurd en is thans in gebruik als lunchroom, echter het bestemmingsplan laat horeca tot en met categorie 3 toe. Dit biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden waaronder het exploiteren van een restaurant of café. Verruiming van de huidige openingstijden behoort tot de mogelijkheden. Momenteel is het bedrijf geopend van 12:00 tot 17:30 uur en op dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 17:30 uur. Op vrijdagen hanteert de onderneming openingstijden van 09:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur. Het is niet toegestaan het bedrijf te openen op zondagen.

Totale oppervlakte: 183 m²

Vraagprijs: Op aanvraag

Aanvaarding: In overleg

Meer informatie?

Forvalue vastgoedspecialisten Smallepad 32 5.08 3811 MG Amersfoort T: 033-800225
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Hoofdstraat 48

Start routeplanner