Omschrijving

In de levendige binnenstad van Veenendaal bieden wij u de eigentijdse lunchroom 0318 te koop aan. De bedrijfsexploitatie, bestaande uit de goodwill, handelsnaam, huurdersbelangen en inventaris wordt ter overname aangeboden. Met een grote diversiteit aan koffie’s, verse sappen en lunchgerechten verblijdt lunchroom 0318 vijf dagen per week het winkelend publiek van Veenendaal. Het bedrijf bevindt zich direct aan de Hoofdstraat. Dit is dé winkelstraat van Veenendaal met in de directe nabijheid bekende winkels als Rituals, Kruidvat, H&M en passage ‘Corridor’. De straat is te beschrijven als gezellig en levendig met een stedelijke uitstraling omgeven door bomen, karakteristieke klinkers en kleurrijke gevels.

Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf wordt sinds 2007 gevoerd door de huidige exploitant en bevindt zich in het kernwinkelgebied van Veenendaal. De lunchroom biedt plaats voor 65 gasten en heeft daarnaast een ruim terras op de Hoofdstraat met nog eens 65 zitplaatsen! Het bedrijf heeft een uitstekend online voorkomen (beoordelingen) en wordt omgeschreven als gemoedelijk en amicaal met een uitgebreid assortiment. De doelgroep bestaat voornamelijk uit winkelend publiek.

Indeling
Via het ruime terras bereikt men de entree van het object. De houten gevel geeft een warme uitstraling die bij binnenkomst wordt voortgezet door de dieprood gekleurde bank en de sfeervolle verlichting. Dit gedeelte is voorzien van 65 zitplaatsen. In het midden bevindt zich de bar met tapinstallatie. Vanuit de bar heeft men zicht op de gedeeltelijk open keuken. Voorbij de keuken bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich zeven parkeerplaatsen. Anders dan de ligging in een stadscentrum doet vermoeden bieden de parkeerplaatsen een hoge mate van toegankelijkheid.

Terras
Het aan de voorzijde gelegen terras beschikt over 65 plaatsen en biedt uitzicht over de gezellige winkelstraat van Veenendaal. Het terras is voorzien van windschermen en is gedeeltelijk overdekt met uitklapbare parasols. Hierdoor is het mogelijk om te genieten van de zon of om de schaduw op te zoeken. Het ruim opgezette terras begint bij de voorzijde van het pand en loopt tot Hoofdstraat 50 en 52.

Locatie en ligging
Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt Veenendaal met het dorpse karakter en een groots winkelhart. Veenendaal is centraal gelegen in Nederland met de A12 nabij en te midden van Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Hierdoor is Veenendaal uitstekend te bereiken voor bezoekers vanuit het hele land. De onroerende zaak wordt gehuurd en is thans in gebruik als lunchroom. Het bestemmingsplan biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden waaronder het exploiteren van een restaurant of (eet)café. Verruiming van de huidige openingstijden behoort tot de mogelijkheden. Momenteel is het bedrijf geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur. Op zaterdag sluit het bedrijf om 17.00 uur. Op zondag en maandag is het bedrijf gesloten.

Bereikbaarheid
Het horecabedrijfspand is gemakkelijk te bereiken per auto en beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein. Veenendaal is te bereiken middels twee op- en afritten op de A12 en hierdoor zeer goed te bereiken voor bezoekers uit het hele land. Het station Veenendaal Centrum bevindt zich op circa 1 kilometer van het pand.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van de horecabedrijfsruimte is circa 180 m² waarvan 105 m² restaurant. De verhuurbare vloeroppervlakte van de keuken bedraagt 27 m². Tot slot is circa 12 m² in gebruik als opslagruimte.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 46.500,- per jaar exclusief btw (inclusief achterliggend terrein met zeven parkeerplaatsen).

Bedrijfsexploitatie
€ 195.000,-
De bedrijfsexploitatie bestaat uit goodwill, handelsnaam, huurdersbelangen en inventaris. Voor een overzicht van de inventaris wordt verwezen naar bijlage 1 van de presentatie.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Hoofdstraat 48

Start routeplanner