Hoofdstraat 73,

Velp


Te huur:

€ 52.500,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Uw eigen restaurant met terras in het hart van Velp!
Aan de Hoofdstraat van Velp vindt u het historische pand uit 1882. Het object wordt per januari 2022 in oude glorie hersteld. Oplevering staat in het najaar van 2022 gepland. Het object kan hierna geheel naar uw wens afgewerkt, ingericht en in gebruik genomen worden.

De totale oppervlakte bedraagt 260 m², waarvan maar liefst 180 m² restaurant. Aan de voorzijde van het object wordt het restaurant gerealiseerd met achterliggende toiletgroep. In het verlengde van het object vindt u een tweede restaurantruimte met verhoogd plafond. Door de lichtkoepels in het dak is natuurlijk daglicht aanwezig. De rechter(achter)zijde van het object is geschikt voor de realisatie van een keuken en spoelkeuken. Het terras op het zuiden is circa 55 m² groot. In de kelder is extra ruimte voor opslag aanwezig.

Het object wordt casco plus aangeboden. Bij onderhandelingen cq. een transactie vóór aanvang van de verbouwingen is inspraak ten aanzien van de oplevering van het restaurant mogelijk. Voor een overzicht van de casco plus voorzieningen verwijzen wij u graag naar de brochure.

Het object is bestemd voor centrumdoeleinden. De horecaruimte is bestemd voor horecabedrijven van categorie 1B (lichte horeca). Dit zijn restaurants (zonder bezorg- en/of afhaalservice) en cafetaria's. Op basis van het bestemmingsplan is een terras toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Na oplevering bevindt het object zich in uitstekende onderhoudsstaat. De ruimte wordt casco plus aangeboden. Er is géén sprake van een overnamesom. Bent u op zoek naar deze ruimte? Download de brochure of neem vrijblijvend contact met ons op!
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Hoofdstraat 73

Start routeplanner