de Horsterkamp 14,

Vorden


Te huur:

€ 35.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 1.200 m2
Horecaoppervlak: 175 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Ten zuidoosten van het kasteel, vindt u langs de oude oprijlaan een klein, authentiek en sfeervol restaurant. De bedrijfsexploitatie van restaurant 't Kasteelhaantje wordt te koop aangeboden. De monumentale, voormalige boerderij wordt te huur aangeboden.

In augustus 2014 is door Kasteel Vorden restaurant ’t Kasteelhaantje geopend. Het restaurant ligt op loopafstand van het kasteel. De verzorgde fiets- en wandelpaden, statige binnenplaats en de vele historische elementen maken het landgoed uniek. Het restaurant wordt veel bezocht door wandelaars, fietsers en kasteelbezoekers voor een ontspannen koffiemoment of lunch. Daarnaast is het restaurant geschikt voor familiebijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, feesten en partijen. In het restaurant is plaats voor groepen tot 75 personen. Op het terras is plaats voor 60 tot 70 personen. Onderdeel van de huursituatie betreft het gebruik van verschillende ruimten in het kasteel.

De totale oppervlakte van de horecabedrijfsruimte is 175 m². Het restaurant gelegen aan de voorzijde van het pand is 100 m² groot. De keuken heeft een oppervlakte van 18 m². Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte van 35 m² met toegang tot de zolder van circa 100 m².

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 85.000,-
De aangeboden bedrijfsexploitatie omvat de goodwill, handelsnaam en inventaris. De inventaris is volledig in eigendom. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van (overname van) personeel. De bedrijfsexploitatie van restaurant ’t Kasteelhaantje maakt op dit moment onderdeel uit van Kasteel Vorden. Bij verkoop van de bedrijfsexploitatie wordt restaurant ’t Kasteelhaantje gesplitst van Kasteel Vorden.

De voormalige boerderij is volgens bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Bronckhorst’ bestemd voor onder andere woondoeleinden, kantoor, expositieruimte, trouwlocaties, vergaderruimten, muziekuitvoeringen, horeca, bed & breakfast (drie eenheden), een recreatiewoning en een verzorgingsinstituut.
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

de Horsterkamp 14

Start routeplanner