wageningen markt 18

Te huur:

€ 36.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 157 m2
Horecaoppervlak: 229 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

In het hart van Wageningen wordt nu een volledig ingerichte horecazaak te huur aangeboden. Aan de Markt 18 bevindt zich deze gezellige zaak op de hoek van het plein. Het object beschikt over circa 129 m² vvo en is zeer geschikt als lunchroom, eetcafé, restaurant of een andere horecazaak met groot terras op de Markt van Wageningen. Wij zijn voor dit turn-key concept op zoek naar een enthousiaste ondernemer die de Wageningse inwoners verblijd met een vernieuwende, gezellige en drukbezochte horecaplek.

De horecaruimte is overzichtelijk en efficiënt ingedeeld. Uw ruime terras staat opgebouwd op het gezellige horecaplein, naast het terras van uw buren. Via het terras bereikt men de gedeelde entree en komt men binnen in een hip en trendy restaurant. Aan de rechterzijde is de bar, welke goed zicht heeft op alle gasten. Aan de achterzijde van de horecaruimte is de keuken met opslagplaats en de gescheiden heren- en damestoiletten.

Op dit moment zijn we op zoek naar een horecaondernemer die de volle potentie benut uit deze prachtige plek aan het horecaplein aan de gezellige studentenstad. Het aangeboden huurobject betreft een unieke buitenkans. Als horecaondernemer kunt voor een zonder hoge overname een compleet ingerichte horecazaak overnemen en uw eigen concept. U kunt bij wijze van spreken morgen al beginnen!

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 36.000,- excl. btw per jaar voor de horecaruimte.

Er zijn vier bovengelegen kamers aanwezig. Deze kunnen worden onderverhuurd aan studenten en beheerd door huurder van de horecaruimte. De huur voor het gehele object bedraagt dan € 51.000,-. De huurinkomsten van de kamers bedragen nu € 1.800 per maand incl. GWL.
Meer informatie?

Forvalue Vastgoedspecialisten
033-800225
mhesselink@forvalue.nl

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onjuistheid.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944