Markt 18,

Wageningen


Te huur:
Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 157 m2
Horecaoppervlak: 229 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

In het hart van Wageningen wordt nu een volledig ingerichte horecazaak te huur aangeboden. Aan de Markt 18 bevindt zich deze gezellige zaak op de hoek van het plein. Het object is circa 229 m² VVO/GO, waarvan 129 m² horecaruimte en 100 m² de bovengelegen woonruimte betreft. Naast horecaondernemer bent u de verhuurder van de kamerverhuur op de bovengelegen verdiepingen.

De horecaruimte is overzichtelijk en efficiënt ingedeeld. Uw ruime terras staat opgebouwd op het gezellige horecaplein, naast het terras van uw buren. Via het terras bereikt men de gedeelde entree en komt men binnen in een hip en trendy restaurant. Aan de linkerkant van het restaurant is een lange bank gebouwd, waardoor er veel zitplaats is gecreëerd. Aan de rechterzijde is de bar, welke goed zicht heeft op alle gasten. Aan de achterzijde van de horecaruimte is de keuken met opslagplaats en de gescheiden heren- en damestoiletten.

Het object is in gebruik geweest door Bar(Food). Zij zijn in het najaar van 2020 gestart met de exploitatie en wegens Covid-19 hebben zij niet de volledige potentie van deze prachtige plek kunnen benutten. Nu zijn we op zoek naar een horecaondernemer die de volle potentie benut uit deze prachtige plek aan het horecaplein aan de gezellige studentenstad. Het aangeboden huurobject betreft een unieke buitenkans. Als horecaondernemer kunt voor een zonder hoge overname een compleet ingerichte horecazaak overnemen en uw eigen concept. U kunt bij wijze van spreken morgen al beginnen!

Huurprijs:
De huurprijs van de begane grond bedraagt € 39.600,- exclusief btw per jaar en de huur van de verdiepingen (bovenwoning) bedraagt € 15.000,- per jaar. De verdiepingen zijn thans verhuurd (3 kamers en 1 appartement) voor € 400,- per maand (inclusief gas, water en elektra) per kamer en € 900,- per maand (inclusief gas, water en elektra) voor het appartement.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact