Samsonweg 13B,

Wormerveer


Te huur:

€ 75.000,- per jaar


Type Object:
bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Te huur: royale bedrijfs-/horeca-/winkelruimte te Wormerveer

Op bedrijventerrein 'Noorderveld' te Wormerveer bieden wij u een royale bedrijfs-/horeca-/winkelruimte te huur aan.

De bedrijfs-/horeca-/winkelruimte ligt geheel gelegen op de eerste verdieping. Deze is te bereiken per lift of trap. Eenmaal boven bevindt u zich in de entreehal. Via de entreehal is de ruimte via drie deuren te betreden. Dit maakt het mogelijk het geheel op te splitsen. Naast de ruime bedrijfs-/horeca-/winkelruimte bevinden er zich nog drie kleinere ruimtes. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor kantoor en/of opslagruimte. Tevens bevinden er zich in het midden van de bedrijfsruimte heren- en damestoiletten die beiden voorzien zijn van een voorportaal.

De ruimte wordt casco aangeboden. Op deze ruimte is een vergunning voor een speelparadijs van kracht en ook het realiseren van een horecagelegenheid behoort tot de mogelijkheden. De ruimte ligt gelegen op een woonboulevard en deze beschikt over een ruime openbare parkeerplaats.

De bereikbaarheid van de bedrijfs-/horeca-/winkelruimte is uitstekend. Via de naastgelegen N246 zijn er per auto directe verbindingen tot de A8, A9 en A10.

Huurprijs

€75.000 per jaar (huurperiode 5 jaren + 5 optiejaren)

Kenmerken

Bestemming: 'bedrijventerrein'
Vergunning: 'speelparadijs'
Totale oppervlakte: circa 1136 m²
Bouwjaar: 2001
Bouwvorm: bestaande bouw

Oplevering

De oplevering vindt plaats in overleg.

Algemeen

Deze informatie is door forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie? FORVALUE Smallepad 32 5.08 3811 MG Amersfoort 033-800225
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2001-2010

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Samsonweg 13B

Start routeplanner