Zevenhuizen 1, Amersfoort

Te huur:

€ 39.468,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 52 m2
Horecaoppervlak: 42 m2
Woonoppervlak: 0 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Welkom bij Stadscafé In den Grooten Slock, het oudste café in de bruisende stad Amersfoort. Zo’n parel komt maar zelden op de markt!

In den Grooten Slock, dat als sinds 1522 als café in bedrijf is, betovert u met zijn rijke geschiedenis en charmante 16-eeuwse monumentale gevel met glas-in-lood raampjes. Het is een tijdloze plek waar men sinds mensen heugenis al samenkomt om te genieten van een kop koffie met gebak, een verfrissend biertje, om te proeven en te beleven.

De locatie is meer dan slechts een café: het is een historische bezienswaardigheid. De ligging in het hart van de middeleeuwse stad, op het kruispunt van de Langestraat, het horecaplein De Hof en de Nieuwstraat, maakt dat je er gewoon niet omheen kunt.

Binnen in het sfeervolle café zijn 26 zitplaatsen, terwijl buiten een prachtig groot, verwarmd terras in de zon plaats biedt aan nog eens 60 gasten. Genieten van het beste van twee werelden: de gezelligheid binnen en de levendige sfeer buiten.

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement. Het appartement beschikt over een woonkamer die uitkijkt op de langste winkelstraat van Amersfoort, een keuken, een badkamer met bad en drie slaapkamers. Een uitstekende kans om boven uw eigen café te wonen.

Leuke bijkomstigheid: eigenaar is voornemens het appartement op korte termijn volledig te vernieuwen.

De volledige bedrijfsexploitatie, inclusief de inrichting, inventaris, goodwill, huurrechten, handelsnaam en een nieuwe website, evenals sociale media-accounts met veel volgers, wordt aangeboden voor € 195.000,-.

Het pand wordt momenteel gehuurd voor een jaarlijkse huurprijs van afgerond € 39.469,- exclusief btw (inclusief bedrijfswoning). Onderverhuur van de bedrijfswoning is mogelijk. Daarnaast wordt maandelijks € 32,24 in rekening gebracht voor administratie en beheer.

Het is ook mogelijk om de tegenovergelegen bistro over te nemen!

Op dit moment worden gerechten en borrelhappen geserveerd vanuit de bistro aan de overkant. De verkoper biedt de kans om beide exploitaties te verwerven, waardoor u de mogelijkheden ten volle kunt benutten. Wij informeren u graag verder.

Neemt u het roer over van een van de knuste en oudste cafés van Nederland, wellicht samen met de bistro? Neem dan direct contact met ons op.

ALGEMEEN

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Zevenhuizen 1

Start routeplanner