Omschrijving

Cafetaria Lunetten is al 25 jaar een begrip in de Woonwijk Lunetten. De cafetaria is gelegen in Winkelcentrum Lunetten. In het winkelcentrum zijn verschillende supermarkten, (afhaal-) restaurants en andere detailwinkels gevestigd. Door de ligging in een winkelcentrum is de natuurlijke passanten stroom hoog.

De snackbar wordt al 25 jaar gerund door een gedreven echtpaar. Met veel liefde en passie zorgen zij voor een goede bedrijfsvoering. De liefde en passie uit zich in het uitgebreide snackassortiment en de goede reviews op Thuisbezorgd, Google en sociale media. De kwaliteit en de klanttevredenheid worden te alle tijde gewaarborgd door de cafetariahouders.

De cafetaria heeft een oppervlakte van circa 62 m² VVO, waarvan 43 m² de verkoopruimte betreft en 11 m² de keuken en opslag. Verder beschikt de snackbar over een ruime koel- en vriescel en een toilet. In de verkoopruimte is een snackvitrine, uitgifte counter, bakwand en een gloednieuwe ijsmachine aanwezig. Gasten van de cafetaria kunnen plaatsnemen in het restaurantgedeelte of op het terras. Het restaurant beschikt over 12 zitplaatsen en het terras ook over 12 zitplaatsen.

De bedrijfsexploitatie bestaat uit goodwill, handelsnaam, bedrijfsinrichting en inventaris. De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 79.500,-.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten voor het maken van een afspraak. Wij willen u ten zeerste verzoeken het bedrijf niet zonder afspraak te bezoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgaven van eventuele afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1971-1980

Zevenwouden 258A

Start routeplanner