Top-exploitatie bij toeristische trekpleister in Noord-Holland

Te huur:
Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Gelegen op een drukbezochte locatie in de regio, is dit restaurant in Noord-Holland al jaren een begrip. De strategische ligging, direct naast een geliefde toeristische publiekstrekker, zorgt voor een constante stroom aan gasten. Wie een wandeling maakt door het prachtige duingebied, vindt al snel zijn weg naar dit moderne, laagdrempelige restaurant.

Het restaurant biedt de perfecte setting voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel. De internationale menukaart is zorgvuldig samengesteld met respect voor mens en milieu, waarbij lokale en regionale producten de hoofdrol spelen. Dit maak het restaurant niet alleen populair onder toeristen en dagjesmensen, maar ook bij de bewoners uit de omgeving.

Binnen is er plaats voor zo’n 110 gasten en op het terras, met écht de hele dag zon, kunt u nog eens ruim 140 gasten verwelkomen. De bedrijfsvoering is perfect op orde, wat zich vertaalt in uitstekende omzetten en een nog altijd groeiend rendement. Dit restaurant is een voorbeeld van een top-exploitatie, waar zowel de kwaliteit als de sfeer dagelijks voor tevreden gasten zorgt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

Gedetailleerde informatie wordt verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw