Over Forvalue

Forvalue is opgericht door Dorus Helsen en Koos Schreuder, met als doel gespecialiseerde diensten te kunnen bieden op het gebied van complex exploitatiegebonden vastgoed. Taxeren van exploitatiegebonden vastgoed is een specialistische aangelegenheid. Slechts een select aantal bedrijven houdt zich op dit niveau bezig met taxaties. Dat is niet voor niets. Het beoordelen van de waarde van een (horeca)onderneming vereist gedegen vakkennis. Het is een specialistische bezigheid waarbij talloze factoren van een ondernemen onder de loep genomen moeten worden, om vervolgens de waarde te kunnen bepalen. Forvalue heeft Nederland als werkgebied. We bedienen niet alleen onze eigen regio, maar zijn actief in het hele land. Door de centrale ligging van onze vestiging is reistijd geen bezwaar.

gecertificeerd

Onze taxateurs zijn RICS-gecertificeerd, Forvalue is lid van de NVM U.A. en werkt nauw samen met Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast zijn de taxateurs van Forvalue geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxaties (aantekening Grootzakelijk Vastgoed) en is Forvalue aangesloten bij TEGoVA, waardoor u ervan verzekerd bent dat onze taxaties uniform en transparant uitgevoerd worden. Forvalue werkt volgens de taxatierichtlijnen van EVS (Blue Book TeGoVa) en IVS (Red Book, RICS) . Tenslotte zijn de makelaars van Forvalue VastgoedCert-gecertificeerd.

Contact

Meer over Forvalue? Wij staan snel tot uw beschikking. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. We kunnen u meteen van dienst zijn.

Neem contact op

Forvalue

Onze passie ligt in het ontoegankelijke, toegankelijk maken. Het vereenvoudigen van complexe vraagstukken op het gebied van exploitatiegebonden vastgoed. We maken complexe materie inzichtelijk door de waarde te kwantificeren. Als taxateur is het daarbij belangrijk om onafhankelijk op te treden. De taxateurs van Forvalue zijn deskundig, ervaren en integer. Bovendien is onze werkwijze te kenmerken als georganiseerd en ordelijk. Hierdoor zijn we als geen ander in staat snel tot een correct en deskundig oordeel te komen. Lees over Forvalue en onze dienstverlening op deze pagina. Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.

Sinke Komejan

Het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed is een specialisme binnen het vastgoed. Voor het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed werkt Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars nauw samen met Forvalue Vastgoedspecialisten.

Samenwerken?

Zoekt u een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van horecataxaties of andere taxaties van exploitatiegebonden vastgoed? Dan is een samenwerking met Forvalue een mogelijkheid.

Zullen we samenwerken?

Neem contact op