Een nieuw hoofdstuk op Landgoed Westerlee

Op 1 juli 2024 is Landgoed Westerlee verkocht aan de nieuwe eigenaren, Abhaya en Janharm. Dit enthousiaste ondernemersstel wil de charme van het landgoed behouden en het serviceniveau nog verder verhogen. Dit zullen zij onder anderen doen door middel van het bieden van dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De nieuwe hoteleigenaren hebben een enorm zorghart en een passie voor de horeca. Zij verwachten dat deze mensen goed tot hun recht komen in dit prachtige landgoed.

Een droom in vervulling

Abhaya en Janharm hebben twee jaar lang hard gewerkt om hun droom te realiseren, en bij Landgoed Westerlee is deze droom in vervulling gegaan. Ze grijpen deze kans met beide handen aan en kunnen niet wachten om van Landgoed Westerlee een groot succes te maken. Hun doel is om zowel een prachtige plek voor dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als een onvergetelijk verblijf in het hotel en heerlijke maaltijden in het restaurant voor gasten aan te bieden.

Ze hebben overal aan gedacht en zijn goed voorbereid op zowel het horecavlak als het zorgvlak. Vastberaden zijn ze om Landgoed Westerlee toegankelijk te maken voor jong en oud, omdat ze geloven in de kracht van de natuur en de positieve invloed van een groene omgeving op het welzijn van mensen.

Een blend van traditie en vernieuwing

Abhaya en Janharm willen de bestaande bedrijfsexploitatie voortzetten en uitbreiden naar een toegankelijk concept voor mensen uit de buurt, de regio en het hele land. “Iedereen moet zich welkom voelen in ons hotel”. Ze zijn van plan om een pluktuin te creëren die voor iedereen toegankelijk is en willen het restaurant naar een hoger niveau tillen. Het zorgaanbod wordt een waardevolle aanvulling hierop. Mensen die op zoek zijn naar een bijzondere plek voor dagbesteding kunnen zich aanmelden via https://www.iktelmee-zien.nl/.

Professionele begeleiding bij de verkoop

Marlijn Hesselink van Forvalue heeft met veel plezier de verkoop van de bedrijfsexploitatie van Landgoed Westerlee begeleid. “Ik ben blij dat ik deze transactie heb kunnen ondersteunen. De moeder van de verkoopster heeft het hotel in 2007 opgericht. Het was een voormalige Heerenboerderij uit 1910 en is aangewezen als Rijksmonument. Het is fijn om te zien dat de nieuwe eigenaren de geschiedenis, de bedrijfsexploitatie en het landgoed waarderen.”

Welkom bij Landgoed Westerlee

Abhaya en Janharm zijn optimistisch over de toekomst en vastbesloten om van Landgoed Westerlee een plek te maken die nog meer mensen aantrekt en hen een onvergetelijke ervaring biedt. Hun plannen om de huidige diensten uit te breiden en nieuwe initiatieven te introduceren, voorspellen een veelbelovende toekomst voor het landgoed. Ze kijken ernaar uit om hun visie werkelijkheid te maken en hun passie en energie in dit prachtige landgoed te steken.

Abhaya en Janharm heten u van harte welkom en kunnen niet wachten om hun droom voor Landgoed Westerlee met u te delen. Eind september staat de Grand Opening gepland. Komt u een kijkje nemen?

 

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?