2e Dorpsstraat 67, Zeist

Te huur:

€ 63.340,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 406 m2
Horecaoppervlak: 559 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Restaurant First: Een culinaire onderneming te koop

Bent u op zoek naar een hoogwaardige onderneming om uw passie voor de horeca te laten bloeien? Restaurant First is een culinaire onderneming in de groene plaats: Zeist. De huidige ondernemers zijn in 2007 gestart en hebben in deze jaren een hoogwaardig restaurant gecreëerd. Wij mogen nu voor hen deze prachtige onderneming aan u aanbieden.

De menukaart van Restaurant First laat zich inspireren door de seizoenen en draait om het gebruik van ingrediënten van lokale producten. Er worden uitsluitend dagverse producten gebruikt, waardoor het menu dagelijks kan wijzigen. Daarnaast kunnen gasten kiezen tussen 4 tot 6 gangen. De gerechten variëren van ravioli van kreeft tot een heerlijke kalfsentrecote. Elk gerecht is met zorg bereid en een waar kunstwerk op het bord. Daarnaast heeft het restaurant een lidmaatschap bij het prestigieuze kenmerk Euro-Toques, wat een garantie is voor pure gerechten die met liefde en vakmanschap zijn bereid.

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 12 uur in de middag. Als nieuwe eigenaar kunt u profiteren van een goede naam en grote vaste klantenkring, terwijl er volop ruimte is om nieuwe ideeën toe te voegen en het restaurant verder te ontwikkelen.

Het object

Het object waarin de onderneming gevestigd is, vormt een vrijstaand pand dat zijn oorsprong vindt in het jaar 1977. Met zijn karakteristieke en tijdloze uitstraling nodigt het object zijn gasten uit voor een onvergetelijke middag en avond.

Het restaurant is verdeeld over 3 verdiepingen. De begane grond heeft een oppervlakte van 187 m2 en beschikt over een restaurantgedeelte, een vergaderruimte en een loungebar. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 184 m2 en beschikt over een royale bovenzaal, compleet met een eigen bar en toiletten. De bovenzaal van 188 m2 was vroeger in gebruik als bedrijfswoning. Volgens het bestemmingsplan is het nog steeds toegestaan de bovenverdieping te bewonen. De kelder beschikt over een ruime keuken, samen met ruimte voor opslag en gescheiden heren- en damestoiletten.

Tijdens de zomermaanden wordt de ervaring bij Restaurant First nog verder verrijkt door de mogelijkheid om te lunchen en dineren in de buitenlucht, op het prachtige terras. Het terras is voorzien van luxe heater-parasols en beschikt over veel groen en bloemen.

Locatie en ligging

Restaurant First is gelegen aan de 2e Dorpsstraat, gelegen aan de rand van Zeist. De opmerkelijke locatie wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van Hotel Theater Figi. Naast het theater, biedt de Dorpsstraat een diversiteit aan horecagelegenheden, waardoor het een levendige plek is voor zowel bewoners als bezoekers. De gemeente telt zo’n 66.700 inwoners, en trekt daarnaast door bezienswaardigheden zoals Slot Zeist jaarlijks veel toeristen aan.

Zeist heeft een centrale ligging in Nederland, gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De A12 en A28 zijn binnen 3 kilometer te bereiken. Voor gasten die met de auto komen, is er op slechts 50 meter afstand een parkeergarage bij het Theater Figi, waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is. Met het openbaar vervoer is het restaurant gemakkelijk bereikbaar vanaf Station Zeist-Driebergen.

Bestemming

Het object is bestemd voor de enkelbestemming ‘Gemengd’ en biedt daarmee mogelijkheden voor het exploiteren van een horecabedrijf uit categorie 1,2 en 3. De enkelbestemming ‘Gemengd’ is bestemd voor:
– Detailhandel
– Maatschappelijk ; bibliotheek, jeugd, kinder- en naschoolse opvang, verenigingsleven
– Openbare dienstverlening
– Publiekgerichte dienstverlening
– Kantoren
– Bedrijven
– Wonen
– Horeca categorie 1 t/m 3

Onder horeca 1 wordt onder andere verstaan: dagzaak: een horecabedrijf waar in hoofdzaak etenswaren en niet alcoholische dranken worden verstrekt voor gebruik ter plaatse, en waarvan de openingstijden vergelijkbaar zijn met een detailhandelsbedrijf, althans de sluitingstijd niet na 21.00 uur is gelegen.

Onder horeca 2 wordt verstaan: hotel: een horecabedrijf waar in hoofdzaak nachtverblijf wordt verstrekt, met daaraan ondergeschikt het verstrekken van etenswaren en dranken
Onder horecacategorie 3 wordt verstaan: restaurant: een horecabedrijf waar in hoofdzaak nachtverblijf wordt verstrekt, met daaraan ondergeschikt het verstrekken van etenswaren en dranken.

Vraagprijs

De bedrijfsexploitatie van Restaurant First wordt aangeboden tegen een vraagprijs van € 180.000,- inclusief goodwill, handelsnaam, bedrijfsinventaris en -inrichting. De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

De huidige huurovereenkomst zal worden overgenomen en bedraagt € 63.340,92 per jaar exclusief btw.

Interesse in dit object?

Ben u opzoek naar een veelbelovend horecaconcept op een uitstekende locatie? Bekijk de brochure of neem direct contact op via mhesselink@forvalue.nl of 06 82 09 01 77.

Disclaimer

Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

2e Dorpsstraat 67

Start routeplanner