Daleboutsweg 2 B, Burgh-Haamstede

Te koop:

€ 2.295.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 2.380 m2
Horecaoppervlak: 1.051 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Te koop: Restaurant De Schouwse Hoeve in Burgh-Haamstede

Het grootschalige horecaobject is gelegen aan de Daleboutsweg 2 B in Burgh-Haamstede. Het horecaobject is gelegen direct naast Landal Resort Haamstede en nabij Landal Villapark Livingstone en Landal Duinpark ’t Hof. De ligging op deze prachtige plek, naast de vakantieparken en op steenworp afstand van het strand en andere toeristische trekpleisters, is werkelijk fantastisch.
De Schouwse Hoeve wordt al bijna 30 jaar geëxploiteerd door de trotse eigenaren, die elke dag hun uiterste best doen voor tevreden gasten. De eigenaren zijn toe aan een nieuwe stap en daarom doet de kans zich voor om dit prachtige bedrijf met vastgoed over te nemen.

HET OBJECT
Het object is circa 1.051 en bestaat uit drie bouwlagen. Op de begane grond is het restaurant met zalen gelegen van in totaal 474 m². Verder is een grootschalige horecakeuken, gescheiden heren- en damestoiletten en opslagruimte op de begane grond gelegen. Aan het einde van het restaurant bereikt men middels de gang de bedrijfswoning. De bedrijfswoning bestaat uit drie bouwlagen en heeft een uitstekend afwerkingsniveau.
Het complex beschikt verder nog over een aparte opslag op de eerste verdieping, welke bereikbaar is via de opslag in de keuken en een apart gastenverblijf op de eerste verdieping welke bereikbaar is via een trap aan de buitenzijde van het object.
Het object is aangewezen als Rijksmonument. De gevelsteen met voluten en het opschrift ‘De trouwe Herde 1635’ ter plaatse van de schoorsteen wordt in het register in het bijzonder benoemd.

RESTAURANT DE SCHOUWSE HOEVE
Restaurant De Schouwse Hoeve heeft een toegankelijk concept en is aantrekkelijk voor een breed publiek. Zowel gasten van de vakantieparken als mensen uit de wijde omgeving weten het restaurant goed te vinden. In het restaurant hangt een gezellige sfeer en er zijn mooie authentieke details aanwezig. Op dit moment zijn er 100 zitplaatsen in het restaurant en 30 zitplaatsen in de bar. Deze capaciteit kan worden uitgebreid. Op het terras zijn circa 60 tot 65 zitplaatsen en de vergunning is verleend voor in totaal 468 m² terrasoppervlakte.
Gasten genieten van een à la carte concept bestaande uit een drie-gangendiner met vis-, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast kunnen gasten bij De Schouwse Hoeve terecht voor een pizza to go of kan men kiezen uit de verschillende opties van het snackmenu. De gerechten worden bereid in de volledig uitgeruste keuken, die van alle gemakken is voorzien. De keuken is circa 137 m², inclusief spoelkeuken en koel- en vriescel en beschikt o.a. over voldoende koel-werkbanken, een pizzamachine en heeft een uitstekende routing.

VERGUNNING VAN 6 HOTELSUITES
Bij het restaurant bevinden zich nu extra zalen. Er is een vergunning verleent om de zalen te transformeren naar zes hotelsuites. Na deze transformatie is het restaurant circa 250 m² vvo en de suites zijn in totaal circa 224 m² vvo. Het gaat om hoogwaardige hotelsuites met per suite een eigen ingang via de buitenzijde. De hotelsuites zijn ruim opgezet en variëren in grootte tussen 29 m² en 55 m². Alle suites beschikken over een ruime badkamer met bad, douche en wastafel. Deze mogelijkheid tot uitbreiding maakt het horecaobject nog interessanter, veelzijdiger en vollediger.

WONING
Aan het horecagedeelte bevindt zich een grootschalige bedrijfswoning van circa 222 m² GO met een uitstekende onderhoudsstaat. De woning is ook te bereiken via een aparte opgang en beschikt over een grootschalige tuin met ruime overkapping. Op de begane grond is de keuken gelegen. De zithoek bevindt zich in de aanbouw. Hier is in het plafond een lichtstraat aangebracht, waardoor de eetkamer prachtig lichtinval heeft. Voorts is er een woonkamer met zithoek en knusse haard, een toilet en een kantoorruimte aanwezig op de begane grond. Op de eerste verdieping is een ruime badkamer en zijn er drie slaapkamers. De slaapkamers hebben een mooi afwerkingsniveau. Ten slotte beschikt de woning over een zolder, welke te bereiken is middels een vlizotrap. De zolder is in gebruik als opslag.

GASTENVERBLIJF
In het complex is ook een gastenverblijf aanwezig en bevindt zich op de eerste verdieping. Het gastenverblijf is circa 80 m² en is bereikbaar via een aparte opgang. Het verblijf is ingericht met keuken, ruime badkamer, slaapkamer en woonkamer. Het ziet er prachtig uit en beschikt over veel daglicht.

INSTALLATIES EN VOORZIENINGEN
Het object heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en er is veel geïnvesteerd in duurzame installaties en voorzieningen. Het object beschikt over in totaal 50 zonnepanelen, een omvormer, vier cv-ketels, waarvan twee cascade geschakeld, waterontharder, krachtgroepenkast, 3 keer krachtstroompunten met 80 ampère, brandmeldinstallatie INIM Previdia Compact C200SG met app, een inbraakalarm klasse 2 Risco met app, een vetvangput, een aparte meterkast voor de woning en mechanische ventilatie. De eigenaren hebben altijd veel zorg gehad voor het object en dat is terug te zien in de afwerking en onderhoudsstaat.

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente: Westerschouwen
Sectie: E
Nummer: 2094
Grootte: 2.380 m²
Publiekrechtelijke beperking: Erfgoedwet: Afschrift inschrijving monument of archeologisch monument in rijksmonumentenregister door minister OCW.
Overige aantekening: Erfdienstbaarheid (doorhaling) Overige aantekening: Kwalitatieve verplichting

VRAAGPRIJS
De vraagprijs voor zowel de onroerende zaken als de bedrijfsexploitatie is bepaald op: € 2.295.000,- k.k.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

INTERESSE IN DIT OBJECT?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T: 06 82 09 01 77 E: mhesselink@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Daleboutsweg 2b

Start routeplanner