Daver 2, Kerk-Avezaath

Te koop:

€ 1.075.000,- k.k


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 2.343 m2
Horecaoppervlak: 955 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Aan de Daver 2 in Kerk-Avezaath Tiel, vindt u het in 1964 gebouwde restaurant, dat nu Brasserie NU heet. Brasserie NU is een écht Betuwse Parel, dat mensen in de omgeving goed weten te vinden. Het restaurant is al jaren succesvol en wekelijks wordt het restaurant meerdere keren per avond bezet. Het ondernemerspaar verzorgen hun gasten met veel plezier en aandacht. Deze verzorging en aandacht gaat ook uit naar het object. Het pand heeft een perfecte onderhoudsstaat.

INDELING
Brasserie NU is een veelzijdig horecaconcept, welke geschikt is voor een full service a-la-carte diner, maar ook voor complete feesten, vergaderingen en een private-dining. Het restaurant met zijn moderne inrichting beschikt over 85 zitplaatsen. In het object is ook de Herenkamer voor private dining aanwezig met 30 zitplaatsen en De Grote zaal voor verschillende gelegenheden. De Grote zaal is geschikt voor 50 tot 140 bezoekers.

CONCEPT
In het restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd die passen bij de ambiance van het restaurant. Goed en smaakvol. Niet voor niets dat de online review score een ruime voldoende scoort met een 4,5 uit 5 sterren op Google Review. Gasten uit de wijde weten het restaurant te vinden en de ambiance, de gerechten en de service maken dat velen vaker terug komen.
De Herenkamer leent zich perfect voor een private dining. Regelmatig wordt er ook uitgeweken naar de Herenkamer als het restaurant volgeboekt is. De prachtige haard in de Herenkamer symboliseert de gastvrijheid van deze bijzondere plek met rijke historie.
De Grote Zaal is circa 183 m² groot en circa 3 m² hoog. De zaal beschikt over een eigen bar en een dansvloer. Er is evenementenverlichting aanwezig, waardoor men een geslaagd feest of evenement beleefd in het object. Het aangrenzende terras is vanaf de zaal goed bereikbaar.

INRICHTING
In de moderne sfeer van Brasserie NU krijgt gastronomie een nieuwe betekenis. Het horecagedeelte ligt op de begane grond samen met de grote en kleine zaal en de keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige bedrijfswoning. Zowel interieur als exterieur heeft het restaurant een perfecte onderhoudsstaat.
De bedrijfswoning beschikt over een prachtige woonkamer met open zoldering, waardoor deze erg ruim aanvoelt. Aansluitend zit de prachtige keuken met kookeiland. En naast 4 ruime slaapkamers beschikt het ook over een badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel.

LOCATIE
Daver 2 ligt in Kerk-Avezaath, een knus dorp in de uitgestrekte gemeente Buren, in de Tielerwaard in de provincie Gelderland. Het dorpje Kerk-Avezaath is onderdeel van de Betuwe en kenmerkt zich door de bijzondere historische woonkernen. Het dorpje heeft circa 1.400 inwoners en een prachtig landschap met boomgaarden, monumentale herenboerderijen en het oude landgoed Soelen.

BEREIKBAARHEID
De Bereikbaarheid van Brasserie NU is uitstekend. Het restaurant ligt 1 kilometer van de A15 vandaan en is daarom makkelijk bereikbaar met de auto. Kerk-Avezaath ligt op 3,5 km afstand van Tiel en op 4,5 km afstand van Buren en is bereikbaar met de bus vanaf de N834. De Betuwe staat bekend om zijn prachtige fiets en wandelroutes en hierdoor zijn er veel voorbijgangers te ontvangen.
Ook is het restaurant gelegen aan de rivier de Linge. Met een sup- en kanoverhuur naast het horecaobject komen hier veel mensen op af komen en genieten na hun activiteit van de heerlijke gerechten van Brasserie NU.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het gebied waar het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van toepassing is. De enkelbestemming ter plaatse van het object is ‘Horeca’. Tevens zijn van toepassing de dubbelbestemmingen ‘Waarde- Archeologie 3 en een gebiedsaanduiding.
Onder horeca categorie 1 wordt verstaan: winkelondersteunende horeca, hoofdzakelijk: bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse; nevenactiviteit: verstrekken van dranken, workshops e.d.;
Onder horeca categorie 2 wordt verstaan: hoofdzakelijk: bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse en al of niet in combinatie met horeca categorie 1 activiteiten; nevenactiviteit: verstrekken van dranken; voorbeelden zijn horecabedrijven zoals restaurants, snackbars, cafetaria, grillrooms en afhaalhoreca.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van de onroerende zaak met exploitatie is bepaald op: € 1.350.000,- k.k. Dit bestaat uit €1.075.000 voor de onroerende zaak en € 275.000,- voor de inventaris en goodwill.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Dit object is in collegiale verkoop met Rozenhage Makelaardij.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw