Duetlaan 1 - 3, Nieuwegein

Te huur:

€ 140.622,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 5.310 m2
Horecaoppervlak: 1.095 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Voor dit grootschalige horecabedrijf op een prachtige plek in Nieuwegein aan de Duetlaan 1 – 3, zijn we op zoek naar een ambitieuze horecaondernemer, evenementenbedrijf (in de zakelijke markt) of een horecaformule die de volledige potentie uit dit veelzijdige horecaobject weet te halen. De grote boerderij met twee verdiepingen, een wijnkelder en een schuur met ook twee verdiepingen bedraagt bijna 1.100 m² VVO. Vanuit het object worden drie horecaconcepten geëxploiteerd: Brasserie ’t Voorhuis, Pannenkoeken & Pizza-restaurant en tapas ‘La Casa de Verano’. Elk concept beschikt over een eigen terras.

Deze prachtige ruimte is gelegen aan de rand van een groene woonwijk en gelegen naast een park. Daarnaast ligt het bekende Utrechtse Businesspark Papendorp op 10 minuten rijafstand van de boerderij. De prachtige boerderij is in potentie zeer geschikt als zalencentrum.

De boerderij is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Verschillende uitvalswegen zijn gelegen op korte afstand. De boerderij beschikt over een eigen parkeerterrein geschikt voor circa 60 voertuigen. Het openbaar vervoer is op 5 minuten loopafstand van de boerderij gelegen.

De boerderij is rond 1900 gebouwd en enkele historische details, zoals de luiken en de indrukwekkende gevel, zijn goed bewaard gebleven. De houtenbalken, die door het restaurant lopen, zorgen voor een warm en gezellig uiterlijk.

Het horecabedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere en toeristische markt. De zakelijke markt is een potentiële markt voor het horecabedrijf. Volgens het bestemmingsplan is zalenverhuur toegestaan. De grote schuur van circa 143 m² valt binnen het bouwvlak bestemmingsplan. Het is mogelijk de schuur te transformeren naar een zalencentrum. Op 10 minuten rij-afstand bevindt zich een groot bedrijventerrein.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie, omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam is nader over een te komen.

Bent u de horecaondernemer die zijn ambitie kwijt kan in deze grootschalige horecaboerderij? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906

Duetlaan 1–3

Start routeplanner