Edeseweg 13, Bennekom

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 336 m2
Horecaoppervlak: 301 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Bistro Le Steak – Uw kans op een smaakvolle investering in Bennekom!

Bistro Le Steak bevindt zich in het hart van Bennekom, een schilderachtig dorp in de provincie Gelderland, Nederland. Het historische pand, waaruit Bistro Le Steak geëxploiteerd wordt, springt direct in het oog. Het is gelegen aan het begin van de gezellige winkelstraat en is daarom de perfecte plek om gasten te verwelkomen. Bistro Le Steak is een bijzondere restaurant en heeft een totaal oppervlak van 301 m² en beschikt over een kelder, een begane grond en eerste verdieping. Het restaurant bevindt zich op de begane grond en heeft circa 100 zitplaatsen binnen en 21 zitplaatsen op het terras.

STYLING
De styling laat niets te wensen over en geven de ogen de kost. Overal waar u kijkt is het thema doorgevoerd en over elk detail is nagedacht. Het is een feest om alleen al rond te lopen in dit prachtige steakrestaurant en dan moet het diner nog beginnen.

HET CONCEPT
De grote vaste gastenkring weet Bistro Le Steak niet alleen vanwege de fijne sfeer, maar ook vanwege het geweldige eten regelmatig te vinden. Gasten gaan echt een avondje uit in de bistro. Hierdoor is het gemiddelde bestedingspatroon per couvert hoog. De gemiddelde besteding ligt rond €70,- tot €80,- per gast. Toch is Bistro Le Steak een toegankelijk concept, waar gasten met een kleinere besteding ook een prettige avond beleven. Naast consumptie ter plaatse, verwennen de ondernemers de mensen thuis ook graag. Met de opvallende Le Steak Mini en bezorgfietsen worden de heerlijke gerechten rondgebracht in Bennekom, Ede en Wageningen. Het restaurant staat online bekend met een 4,4 op google review en een 4,5 op thuisbezorgd.nl.

INDELING
Via de entree bereikt men aan de linkerzijde “De Regentenkamer” met een mooie grote ronde tafel, waar men kan genieten van een heerlijk diner in een wat meer afgelegen setting. Aan de rechterzijde van de entree is het restaurant met houten tafels met lederen stoelen en sfeervolle openhaard. Aan de achterzijde van het eerste gedeelte van het restaurant is de bar, de “chefstable” met in het oog springende grote openhaard met authentiek band-aangedreven braadspit en aan de linkerzijde is de open keuken. Men kan precies zien hoe de bijzondere gerechten, waaronder Japanse A5 Kagoshima Wagyu tournedos, gigantische King Prawns door de kok bereid worden op de houtskoolgrill. Dit heeft een verhogend effect op de belevingswaarde.
Voorbij de bar en de keuken treft men de doorgang naar de serre. Dit gedeelte heeft meer lichtinval en hier wordt gebruik gemaakt van lichtere kleuren en details. De harmonica pui van de serre zorgt er voor dat de serre volledig betrokken wordt bij de buitenruimte. Aan de serre grenst het prachtig doorgestylde terras. Aan de achterzijde van het object is de opslag. De opslag is via de buitenzijde te bereiken en is niet zichtbaar vanaf het restaurant.
Op de eerste verdieping is in het middelste gedeelte de gescheiden heren- en damestoilet gelegen. Aan de voorzijde van de toiletten is een lounge gedeelte en aan de linker- en rechterzijde bevindt zich nu opslagruimte. De eerste verdieping is in gebruik geweest als bedrijfswoning. Relevante aansluitingen bevinden zich nog op de eerste verdieping, waardoor deze verdieping relatief eenvoudig als (bedrijfs-)woning in gebruik kan worden genomen.

BENNEKOM, EEN PRACHTIG DORP IN EEN BIJZONDERE OMGEVING
Bennekom wordt omringd door weelderige bossen en uitgestrekte buitengebieden, waardoor het een oase van rust en natuurschoon is. Bovendien ligt de wereldberoemde Wageningen University & Research (WUR), met een grote internationale studentenpopulatie, op slechts een steenworp afstand. Dit biedt een constante stroom van potentiële klanten die graag van uw culinaire aanbod willen genieten.
Een extra reden om enthousiast te zijn over deze locatie is het gemiddeld besteedbaar inkomen per huishouden in Bennekom en Ede, dat consequent hoger is dan het landelijk gemiddelde in Nederland. Dit hogere besteedbare inkomen geeft de welstand van de gemeente weer en betekent dat er een brede en gevarieerde gastenkring is voor uw restaurant.
Voor toeristen is Bennekom een zeer geliefde plaats aan de rand van de Veluwe, met prachtige bossen en natuurgebieden om te wandelen, fietsen en te recreëren. Uw restaurant kan dienen als een culinair toevluchtsoord voor bezoekers die de schoonheid van deze regio willen ervaren en tegelijkertijd willen genieten van heerlijke gerechten.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Bennekom
Sectie: E
Nummer: 3885
Oppervlakte: 336 m2
Publiekrechtelijke beperking: Geen publiekrechtelijke bepalingen bekend.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs is op aanvraag. De bedrijfsexploitatie omvat de inventaris (exclusief taxidermie), interieur, handelsnaam, sociale media en de aan het bedrijf verbonden goodwill. De voorraad dient te worden overgenomen per overnamedatum tegen de dan geldende inkoopprijs.
Het kopen van Bistro Le Steak biedt niet alleen de mogelijkheid om een bloeiend restaurant over te nemen, maar ook om te profiteren van de welgestelde gemeenschap, de nabijheid van de internationale academische wereld en de toeristische aantrekkingskracht van Bennekom en haar prachtige omgeving.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

INTERESSE IN DIT OBJECT?
Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T: 06 82 09 01 77 E: mhesselink@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Edeseweg 13

Start routeplanner