Omschrijving

Aan het Jacoba van Beierenhof in het hart van de Bollenstreek is Cafetaria ’t Hofje gevestigd. Strategisch gelegen aan de rand van de dorpskern en omringd door winkels, horeca, bedrijvigheid en woningen en vrijwel direct aan het trein- en busstation van Voorhout.

De cafetaria is afgelopen jaar volledig opnieuw opgebouwd. Men kan hier afhalen, het eten laten bezorgen of plaats nemen in het restaurantgedeelte met momenteel 12 zitplaatsen (uitbreiding mogelijk). De totale oppervlakte is circa 120 vierkante meter en de bedrijfsruimte beschikt over een energielabel A+++.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat is dan ook terug te zien in de (online) beoordelingen. Zo scoort het bedrijf 4,7 sterren op Google, 4,6 sterren op Thuisbezorgd.nl en 5 sterren op hun eigen Facebook-pagina.

Het assortiment bestaat uit een breed aanbod aan menu’s, friet, snacks, burgers, broodjes, non-alcoholische dranken, softijs en milkshakes. Erg populair is het Cheese bacon Agnus burger menu.

Momenteel is de cafetaria vijf dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 20:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort tot de mogelijkheden.

Het bedrijf heeft een stabiele omzet en laat sinds de start van de bezorgactiviteiten eind november van afgelopen jaar een verder stijgende omzet.

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 35.000,-. De huurprijs bedraagt momenteel € 27.488,- per jaar (exclusief voorschot servicekosten, bijdrage winkeliersvereniging/promotiebijdragen en btw per jaar).

DISCLAIMER

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Jacoba van Beierenhof 34–36

Start routeplanner