Kerklaan 2, Heinkenszand

Te huur:
Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 205 m2
Horecaoppervlak: 114 m2
Kantooroppervlak: 114 m2
Winkeloppervlak: 114 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Commerciële ruimtes in Residence ‘Heeren van Schengen’.

Het betreffen twee multifunctionele ruimtes in een kleinschalig nieuwbouwplan in Heinkenszand. Het kleinschalige nieuwbouwplan oogt als een compilatie van verschillende Herenhuizen. Het complex staat in het hart van Heinkenszand, op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerklaan van buitenaf lijkt er een aantal grote herenhuizen te staan, maar achter de gevels heeft het gebouw een heel andere indeling. Het complex bestaat uit 13 appartementen verdeeld over de verdiepingen en 4 commerciële ruimtes in de plint. De woningen zijn inmiddels bijna allemaal verhuurd. Twee van de commerciële ruimtes zijn verhuurd aan enerzijds een Italiaans restaurant en anderzijds een café.

De beschikbare commerciële ruimtes zijn 56 en 58 m2 VVO groot welke met behulp van een doorbraak kunnen worden samengevoegd tot een geheel. De ruimtes hebben een front breedte van 6,90 en 6,70 meter. De commerciële ruimtes beschikken over de bestemming ‘Centrum’. Hierdoor zijn o.a. detailhandel, kantoor en horeca tot en met cat. 2b mogelijk.

In het kort:
– Kerklaan 2, 4451 BG Heinkenszand
– Commerciële en multifunctionele ruimtes
– Oppervlakte 56 en 58 m2 VVO tezamen 114 m2 VVO
– Huurprijs € 775,- en € 855,- per maand excl. BTW
– Bouwjaar 2021

Locatie:
Het dorp Heinkenszand is een gezellig maar rustig dorp tussen Middelburg en Goes in. Heinkenszand telt ca. 5.510 inwoners en is ontstaan in de 14e eeuw.
Heinkenszand is sinds de 20e eeuw behoorlijk in trek. Er zijn diverse nieuwbouwprojecten/ plannen afgerond en/of in ontwikkeling. Hierdoor ziet men het inwoners aantal ieder jaar toenemen. Vele grote supermarkt ketens hebben zich de afgelopen jaren in Heinkenszand gevestigd. Zo zijn o.a. een Jumbo, Albert Heijn, en Lidl in Heinkenszand terug te vinden. Vandaag de dag kan worden gesteld dat Heinkenszand zich flink ontwikkeld.

Binnen deze ontwikkeling behoort ook de Residence ‘Heeren van Schengen’, twaalf appartementen in grote herenhuizen op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerklaan, in het hart van Heinkenszand. Dit nieuwe complex biedt plek aan twaalf appartementen in allerlei vormen en maten. De meeste appartementen zijn levensloopbestendig ingericht maar zijn niet speciaal gericht aan senioren. De leeftijden van de huurders variëren enorm, van twintigers tot en met 95 jaar.

De ruimtes op de begane grond worden verhuurd als commerciële ruimte. In het naast gelegen pand is sinds kort een Italiaans restaurant en een café gevestigd. Tot slot zijn tegenover het complex diverse ondernemers gevestigd; broodjes zaak ‘Levy’s’, snackbar ‘Beafeater’ en kapperszaak ‘de Kniphoeve’.

De verwachting is dat is het inwonersaantal van Heinkenszand de komende jaren blijft groeien en Heinkenszand zich verder blijft ontwikkelen.

De bereikbaarheid naar Heinkenszand is uitstekend te noemen. Heinkenszand ligt direct aan de A58 welke Vlissingen- Middelburg – Goes en Bergen op Zoom met elkaar verbindt.

Opleveringsniveau:
Casco, gewenste renovaties huurder in overleg.

Energielabel:
Nog niet bekend

Vloeroppervlakte:
56 m2 VVO en 58 m2 VVO
Tezamen 114 m2 VVO

Huurprijs:
€ 775,- en € 855,- per maand excl. BTW

Parkeren:
Er zijn diverse (gratis) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Kern Heinkenszand’. De bestemming is ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, kantoren en horeca tot en met cat. 2.b.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 of 10 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 2021-2030

Kerklaan 2

Start routeplanner