Korte Kerkstraat 17, Goes

Te huur:

€ 21.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 121 m2
Horecaoppervlak: 84 m2
Winkeloppervlak: 84 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Forvalue Vastgoedspecialisten mag namens haar opdrachtgever in gezamenlijkheid met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars deze prachtige horeca-/winkelruimte in het centrum van Goes te huur aanbieden.

Deze casco bedrijfsruimte bevindt zich op de hoek van de Korte Kerkstraat en de Singelstraat en heeft voorheen geruime tijd dienst gedaan als café. Het biedt nu ruime mogelijkheden voor horeca. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lunchroom, ijssalon, koffiebar of bijvoorbeeld een kleinschalig restaurant of bistro. Naast horeca is het ook een prachtige locatie voor bijvoorbeeld uw winkel of dienstverlenend bedrijf.
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 85 m² VVO. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het vestigen van een terras. Hiervoor dient door de huurder wel een vergunning aangevraagd te worden.

In het kort:

•    Korte Kerkstraat 17, 4461 JE Goes
•    Huurprijs € 1.750,- exclusief btw per maand
•    Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder
•    Oppervlaktes: circa 80 m² VVO begane grond, circa 5 m² VVO kelder
•    Geschikt voor onder andere horeca, detailhandel en dienstverlening
•    Per direct beschikbaar

BESTEMMINGSPLAN:

De beschikbare ruimte is gelegen in het gebied waar het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Centrum – 2’ met de functieaanduidingen ‘horeca tot en met categorie 5’ en ‘specifieke vorm van waarde – cultuurhistorie a’. Het is daarmee onder andere bestemd voor horeca (tot en met categorie 5), detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke activiteiten. Voor de volledige planinformatie kunt u contact met ons opnemen.

LOCATIE:

Gelegen op de hoek van de Korte Kerkstraat en de Singelstraat, recht tegenover de Magdalenakerk en in het verlengde van de Grote Markt is het een perfecte locatie voor uw horecabedrijf, winkel of bijvoorbeeld dienstverlenend bedrijf.

Goes is de laatste jaren, mede door de uitbreiding van winkels en terrassen, steeds populairder geworden. Het centrum richt zich nu op detailhandel en horeca in plaats van wonen, met aandacht voor het karakter van de aanloopstraten. Opvallend is ook de herpositionering van de Magdalenakerk als wandelkerk, waarbij de deuren worden opengesteld. Dit zorgt voor een verbeterde toestroom van potentiële gasten/klanten.

Elke dinsdag en zaterdag vindt de weekmarkt plaats op de Grote Markt.

HUURPRIJS:

€ 1.750,- exclusief btw per maand.

SERVICEKOSTEN:

Niet van toepassing. Nutsvoorzieningen en aansluitingen op bijvoorbeeld internet komen op naam van en voor rekening van huurder.

HUURBETALING:

De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

HUURTERMIJN:

5 + 5 jaren.

HUUROVEREENKOMST:

De huurovereenkomst zal volgens het ROZ-model (versie december 2022) worden opgesteld, aangevuld met enkele aanvullende/bijzondere bepalingen.

HUURINDEXATIE:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI-Alle Huishouders (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

WAARBORGSOM:

Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met btw.

BEZICHTIGINGEN:

Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de ruimte te bezichtigen. Voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

ALGEMEEN:

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944

Korte Kerkstraat 17

Start routeplanner