Korte Kerkstraat 17, Goes

Te huur:

€ 21.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 121 m2
Horecaoppervlak: 84 m2
Winkeloppervlak: 84 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Op een perfecte zichtlocatie op de hoek van de Korte Kerkstraat en de Singelstraat bieden wij u deze casco (horeca)bedrijfsruimte te huur aan.

De Korte Kerkstraat bevindt zich direct aan de Grote Markt. Aan de zijde van de Singelstraat heeft u de mogelijkheid tot het opstellen van een terras met zicht op de Maria Magdalenakerk.

De ruimte is momenteel in gebruik als café. Het eerste kwartaal van 2023 komt de ruimte beschikbaar, waarbij deze casco wordt aangeboden. Gezien de ligging is het zeer geschikt voor verschillende horecaconcepten, maar ook detailhandel of zakelijke dienstverlening passen uitstekend op deze plek.

Boven de (horeca)bedrijfsruimte zullen een viertal appartementen worden gerealiseerd. De opgang naar deze appartementen zal een gedeelte van de huidige oppervlakte van het café in beslag nemen. Na de aanpassingen zal de totale oppervlakte circa 85 vierkante meter VVO bedragen (inclusief kelderruimte van circa 5 vierkante meter).

Het object is gelegen op een A-locatie in het centrum van Goes. De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is goed. Het NS-treinstation is op loopafstand gelegen.

BESTEMMING
Per 28 juli 2022 is het nieuwe bestemmingsplan ‘Binnenstad’ vastgesteld. De (horeca)bedrijfsruimte heeft de enkelbestemming ‘Centrum – 2’ en de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie 1’ en ‘Waarde – Cultuurhistorie’. Daarnaast zijn de functieaanduidingen ‘horeca tot en met categorie 5’ en ‘specifieke vorm van waarde – cultuurhistorie a’ van toepassing. Mogelijkheden zijn horeca (tot en met categorie 5), detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke activiteiten.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 21.000,- exclusief btw per jaar.

ALGEMEEN
De foto’s zoals weergegeven geven de huidige situatie als café weer. De ruimte zal in het eerste kwartaal van 2023 echter casco worden opgeleverd.

Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1931-1944

Korte Kerkstraat 17

Start routeplanner