Omschrijving

In het centrum van Haarlem bieden wij restaurant ‘The Hive’ ter overname aan.

De huidige exploitanten hebben de zaak in 2020 overgenomen en ingrijpend gerenoveerd naar een moderne en industriële uitstraling. Het object betreft een lunchroom en is 6 dagen per week geopend. Maandag zijn zij gesloten.

The Hive besteed veel aandacht aan de bij en hebben dit volledig geïntegreerd in het concept. Het doel is de bijen te waarderen en bovenal te beschermen. Bewustwording over het belang van de bij wordt doormiddel van vier stappen uitgevoerd: Waarderen, leren, community creëren en doneren. Alle ingrediënten die bestoven zijn door de bij zijn onderstreept op de menukaart. Op social media maar ook in het restaurant geven ze meer informatie over de wereld van bijen. Het restaurant werkt uitsluitend samen met leveranciers die hun steentje bijdragen aan een beter milieu.

Het restaurant is gelegen in het centrum van Haarlem, aan de doorgaande weg van het station naar de binnenstad. Haarlem is een gezellige stad met een rijke historie en veel winkels, restaurants en beroemde musea. Het is een mix met aan de ene kant verscholen straatjes uit vervlogen tijden en hippe conceptstores en aan de andere kant de middeleeuwse kerk en terrasjes aan het water.

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 101m² en heeft een uitstekend afwerkingsniveau. Naast de entree van het restaurant staat een grote stamtafel, wat zorgt voor een gezellige uitstraling. Aan de linkerzijde van het restaurant staat een lange wandbank. Deze is erg praktisch en creëert veel ruimte. The Hive heeft binnen ruimte voor circa 50 zitplaatsen. Achterin het pand bevinden zich een volledig ingerichte keuken, inclusief spoelkeuken met een oppervlakte van circa 23 m². Ook heeft het een kelder. Het object beschikt over een terras met 20 zitplaatsen, aan de voorzijde van het restaurant.

De koopsom van de bedrijfsexploitatie bedraagt €117.500,-.
De huurprijs bedraagt €2.915,- per maand (excl. BTW).

Meer informatie? Neem dan contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten. Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906

Kruisweg 70B

Start routeplanner