Markt 16, Wageningen

Te huur:

€ 45.600,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 144 m2
Horecaoppervlak: 123 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Bienvenue au bistrot!

Bij Bistro Balthazar waant u zich in Frankrijk. Gasten genieten hier van een authentieke Franse menukaart, een uitgebreide selectie aan heerlijke wijnen en Franse chansons.
Bistro Balthazar opende medio 2021 zijn deuren en heeft zich ondanks de start tijdens de coronapandemie de afgelopen jaren bewezen. Het bedrijf heeft een goede reputatie, wat duidelijk blijkt uit de mooie beoordeling op Google Reviews met een indrukwekkende score van 4.5 sterren.

Meer dan instapklaar

Bistro Balthazar staat goed op de kaart in Wageningen en daarbuiten, maar is ook buitengewoon toekomstbestendig door de gepleegde investeringen. In 2021 is een volledig nieuwe bedrijfskeuken geplaatst voorzien van alle benodigde installaties voor een professionele werkomgeving. Ook de bar, de plafonds met hoogwaardige geluidsisolatie en de vloeren in het restaurant zijn in 2021 vernieuwd. De haard en het interieur dat uitstekend aansluit bij het Franse concept geeft het restaurant haar aangename ambiance. Dit maakt het bedrijf meer dan instapklaar voor een nieuwe ondernemer!

Het restaurant

Bistro Balthazar weet een breed publiek aan te trekken met een gevarieerd menu. Het assortiment is toegankelijk en van hoge kwaliteit. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
De indeling van het restaurant is zeer courant te noemen: bij binnenkomst betreedt men direct het restaurant., waarbij sfeervolle haard-zitplaatsen zijn gecreëerd. Door de gehele rechterzijde te benutten voor zitplaatsen wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Aan de linkerzijde is de bar aanwezig. Verder naar achteren bevindt zich een tweede deel van het restaurant. Hier bevinden zich ook de bedrijfskeuken en toiletten. Daarnaast beschikt het object over een kelder met een oppervlakte van circa 15 m².

Locatie & ligging

Wageningen is een bruisende stad in Gelderland, en trekt zowel inwoners als toeristen aan met zijn strategische ligging tussen de Veluwe en de Betuwe. Bekend om zijn levendige studentensfeer en de jaarlijkse festiviteiten op de Markt, is het ook de thuisbasis van Wageningen University & Research. Pittoreske zijstraten vol verrassende winkels maken het een populaire bestemming. De bereikbaarheid is goed, op slechts 3 minuten afstand van de N225. Binnen een kwartier zijn plaatsen als Rhenen en Bennekom te bereiken, terwijl steden als Veenendaal en Ede binnen een half uur per auto bereikbaar zijn.

Bistro Balthazar bevindt zich direct op de Markt, een centrale locatie omringd door de schilderachtige Stadsgracht en bekend als het bruisende horecahart van de stad. Tegenover de bistro bevindt zich de Grote Kerk. De kerk met indrukwekkende verlichting wordt naast erediensten ook gebruikt voor diverse evenementen.

Bestemmingsplan

Het object bevindt zich in het gebied waar bestemmingsplan ‘Stadscentrum 2003’ van toepassing is. De enkelbestemming ‘Centrumvoorzieningen II’ met functieaanduiding ‘horeca toegestaan’ is van toepassing. Meer informatie over het bestemmingsplan is opgenomen in de brochure (hiernaast te downloaden).

Vraagprijs

De bedrijfsexploitatie omvat de gehele inrichting en inventaris, huurdersbelangen en goodwill van Bistro Balthazar. De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 110.000,-. De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

Huurovereenkomst

De huidige huurovereenkomst is ingegaan op 1 augustus 2021. Bij overname van de bedrijfsexploitatie zal een nieuwe huurovereenkomst worden aangegaan op basis van het Model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Conform Raad van Onroerende zaken 2012.

De huurprijs zal bij ingangsdatum € 45.600,- exclusief btw per jaar bedragen.

Interesse in dit object?

Bent u op zoek naar een veelbelovend horecaconcept op een uitstekende locatie? Bekijk de brochure of neem direct contact op via isnellen@forvalue.nl of 06 10 85 31 62.

Wij vertellen u graag meer over Bistro Balthazar!

Disclaimer

Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw