Markt 4, Veenendaal

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 766 m2
Horecaoppervlak: 1.283 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Op het gezellige horecaplein in het hart van Veenendaal, aan de Markt, vindt men het unieke en veelzijdige horecaconcept: Kings- en Queens Veenendaal. Het horecaconcept wordt sinds 2019 geëxploiteerd in Veenendaal als sportsbar met pooltafels, darts, tafeltennis, dartbanen, escaperooms en Prison Island.

Voor de opening in 2019 heeft het horecaconcept zich al twee keer succesvol bewezen in Zutphen en Assen. Kings & Queens in Veenendaal heeft veel potentie en de eigenaren zijn daarom op zoek naar een gedreven horecaondernemer die de potentie uit dit veelzijdige horecaconcept volledig weet te benutten!

Kings & Queens Veenendaal beschikt over een groot oppervlakte van bijna 1300 m² VVO. Het pand heeft drie verdiepingen. Bestaande uit een kelder, begane grond en de eerste verdieping. Daarnaast beschikt het horecabedrijf over een gevelterras. De kelder is volledig omgetoverd tot Prison Island. De begane grond bestaat uit de sportsbar waar het restaurant- en bezorgconcept Flips & Ribs wordt geëxploiteerd en de ruimte met de pooltafels, dartbanen en tafelvoetbal staat. Op de eerste verdieping zijn nog drie escape-rooms.

Kings & Queens Veenendaal is erg goed onderhouden en de uitstraling is hip en uniek. Het volledige concept is doorgevoerd tot in de details. Het is een bewezen goed lopend concept. De eigenaren van Kings & Queens bieden de mogelijkheid om met een soft franchise- en pachtformule op een laagdrempelige manier te starten met een draaiende en succesvolle horecaonderneming.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met Forvalue Vastgoedspecialisten voor het maken van een afspraak. Wij willen u ten zeerste verzoeken het bedrijf niet zonder afspraak te bezoeken.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgaven van eventuele afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1945-1959