Omschrijving

Markt 7, Veenendaal – huren op een plein met kansen
In het centrum van Veenendaal, naast de Hoofdstraat, tegenover de Oude Kerk én op 350 meter afstand van Passage – de Corridor wordt een casco horecaobject met prachtige gevel te huur aangeboden. Het casco horeca-object is gelegen aan Markt 7 in Veenendaal en het betreft een monumentaal pand in Art-Nouveau stijl.

HET OBJECT
Het object beschikt over een courant vloeroppervlak van circa 182 m² verdeeld over een begane grond van circa 170 m² en een kelder aan de voorzijde van circa 12 m². Voorts is er nog een gezellige binnentuin van circa 137 m². De locatie en de oppervlakte lenen zich perfect voor een grand-café, lunchroom, restaurant en eetcafé. Aan de voorzijde van het object op de Markt is er ruimte voor een grootschalig terras.

Naast Markt 7 wordt het naastgelegen Markt 8 ook te huur aangeboden. Er zijn mogelijkheden om Markt 7 en Markt 8 met elkaar te combineren. Markt 8 betreft een grootschalig horecaobject van circa 640 m². De objecten zijn casco en daarom volledig naar uw eigen wensen in te richten.

Vanwege de ligging nabij de Hoofdstraat van Veenendaal en de Corridor is er veel trafic langs het object. Daarnaast is er ruimte voor een groot terras op het zonovergoten plein. Hierdoor zal de horecaexploitatie druk bezocht worden.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens het bestemmingsplan is horeca 1 tot en met 5 en 7 toegestaan.
Binnen de bestemmingsmogelijkheden horen:
1. Een zelfstandig winkelondersteunend daghorecabedrijf, dat in hoofdzaak is gericht op het vertrekken van maaltijden, drank, consumptie-ijs aan winkelend publiek voor consumptie ter plaatse (lunchroom, koffie-theehuis, ijssalon);
2. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van maaltijden voor consumptie ter plaatse (restaurant);
3. Combinatie van restaurant en café;
4. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van (alcoholhoudende) dranken voor consumptie ter plaatse (café, bar);
5. Vormen van horeca, met een bruto vloeroppervlakte van 250 m² of minder met als hoofddoel het bedrijfsmatig ten gehore brengen van muziek en het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren.
7. Vormen van horeca, waarin primair de gelegenheid wordt geboden voor nachtverblijf zoals: hotel, pension.

VOORWAARDEN
De oplevering geschiedt ‘as is, where is’. De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad voor Onroerende Zaken – model 2022).

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw