Markt 7, Veenendaal

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 289 m2
Horecaoppervlak: 172 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Markt 7, Veenendaal – huren op een plein met kansen

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor jouw horecaonderneming? In het bruisende centrum van Veenendaal, naast de Hoofdstraat, tegenover de Oude Kerk én op slechts 350 meter afstand van Passage – de Corridor, wordt een casco horecaobject met een prachtige gevel te huur aangeboden. Dit biedt een unieke kans voor ondernemers die dromen van een eigen zaak op een toplocatie. Op deze toplocatie is een pop-up restaurant ook bespreekbaar en is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij een bekende franchiseformule. Genoeg kansen op deze unieke plek!

HET OBJECT
Midden op de Markt valt het object direct op door de prachtige voorgevel. Het betreft een monumentaal pand in Art-Nouveau stijl. Met een totale oppervlak van 182 m² is er ruimte voor elke passende exploitatie, denk hierbij aan dag- en avondhoreca zoals een lunchroom, restaurant, eetcafé, brasserie, grandcafé en wijnbar. Het object is volledig gestript en daarom volledig naar uw eigen wens in te richten.

Het object beschikt over een courant vloeroppervlak van circa 182 m² verdeeld over een begane grond van circa 170 m² en een kelder aan de voorzijde van circa 12 m². Aan de voorzijde van het object op de Markt is er ruimte voor een groot terras.

Vanwege de ligging nabij de Hoofdstraat van Veenendaal en de Corridor is er veel trafic langs het object. Daarnaast is er ruimte voor een groot terras op het zonovergoten plein. Hierdoor zal de horecaexploitatie druk bezocht worden.

WILT U UW ONDERNEMING AAN DE MARKT PRESENTEREN MET POP-UP RESTAURANT?
De mogelijkheid voor een pop-up restaurant doet zich nu voor! Heeft u een mooi concept, product, of heeft u altijd al op een laagdrempelige manier uw tijdelijke horecaonderneming willen starten? De locatie leent zich perfect om op korte termijn uw deuren te openen en uw concept te presenteren aan de Markt. De ruime terras mogelijkheden, de uitstekende locatie en de perfecte gevel zorgen voor een vliegende start voor uw restaurant.

AANSLUITEN BIJ EEN GEVESTIGDE PIZZA-FORMULE?
Wilt u deel uitmaken van een succesverhaal in de wereld van franchising? Voor het object aan Markt 7 zoeken wij gepassioneerde ondernemers om een groeiende franchisefamilie te versterken! Als onderdeel van een bloeiende franchiseformule met bijna 40 locaties verspreid over heel Nederland, doet zich de kans voor om uw ondernemersdromen waar te maken.

De franchiseformule betreft een creatief en toegankelijk concept waar kwaliteit bovenaan staat. Het concept is een bewezen succesformule en heeft sterke groeiambities. Als franchisenemer krijgt u de kans om aan te sluiten bij een succesvol en jong bedrijf.

Indien u interesse heeft om uw ondernemersdroom in vervulling te laten gaan in Veenendaal en u aan wil sluiten bij de franchiseformule, neem dan contact op voor meer informatie: ondernemen@depizzabakkers.nl of 06-41 38 45 97.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens het bestemmingsplan is horeca 1 tot en met 5 en 7 toegestaan.
Binnen de bestemmingsmogelijkheden horen:
1. Een zelfstandig winkelondersteunend daghorecabedrijf, dat in hoofdzaak is gericht op het vertrekken van maaltijden, drank, consumptie-ijs aan winkelend publiek voor consumptie ter plaatse (lunchroom, koffie-theehuis, ijssalon);
2. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van maaltijden voor consumptie ter plaatse (restaurant);
3. Combinatie van restaurant en café;
4. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van (alcoholhoudende) dranken voor consumptie ter plaatse (café, bar);
5. Vormen van horeca, met een bruto vloeroppervlakte van 250 m² of minder met als hoofddoel het bedrijfsmatig ten gehore brengen van muziek en het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren.
7. Vormen van horeca, waarin primair de gelegenheid wordt geboden voor nachtverblijf zoals: hotel, pension.

VOORWAARDEN
De oplevering geschiedt ‘as is, where is’. De huurprijs is op aanvraag.
De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad voor Onroerende Zaken – model 2022).

De huurvoorwaarden zijn bespreekbaar bij het exploiteren van een pop-uprestaurant.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw