Markt 8, Veenendaal

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 568 m2
Horecaoppervlak: 640 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Uw horecaconcept aan de Markt in Veenendaal?

Altijd al de droom gehad om uw eigen restaurant te starten, maar niet wetend waar te starten? Begin nu uw eigen horecaconcept midden in het centrum van Veenendaal, aan de Markt 7. Dit object wordt casco te huur aangeboden en bevindt zich daarom in de perfecte gelegenheid gebruikt te worden voor een horecaconcept zoals een pop-up. Het pand bevind zich in op een unieke plek in Veenendaal en betreft een monumentaal pand in Art-Nouveau stijl.

HET OBJECT
Voorheen is het object in gebruik geweest als brasserie, maar nu is het tijd voor een nieuw concept, een perfecte gelegenheid voor tijdelijke pop-up restaurants. Denk hierbij aan dag- en avondhoreca zoals een lunchroom, restaurant, eetcafé, brasserie, grandcafé en wijnbar. Het object is volledig gestript en daarom makkelijk in te trekken voor zowel tijdelijke als blijvende horecaconcepten.

Het object beschikt over een courant oppervlak van circa 640 m² verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond beschikt over 514 m², waarvan het restaurantgedeelte 364 m² bedraagt en de keuken circa 93 m². Daarnaast is er een ruim souterrain aanwezig van circa 100 m² aan de achterzijde en 24 m² aan de voorzijde van het object. Aan de voorzijde van het object is er ruimte voor een groot terras met een capaciteit tot circa 130 zitplaatsen. Het terras grenst aan de historische oude kerk en de directe buren betreffen eveneens horeca- en winkelpanden.

DE LIGGING
Het object is strategisch gepositioneerd tegenover de historische Oude Kerk en op slechts 350 meter afstand van de levendige Passage Corridor. Deze centrale locatie langs de hoofdstraat van Veenendaal en de drukke Corridor zorgt voor een constante stroom van bezoekers en passanten, waardoor het object een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid heeft. Daarnaast is er ruimte voor een groot terras op het zonovergoten plein, wat een aantrekkelijke bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen. Hierdoor zal de horecaexploitatie veel bezoekers trekken. De mogelijkheden voor een succesvolle horecaexploitatie zijn dan ook talrijk, met potentieel voor een levendige en winstgevende exploitatie.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens het bestemmingsplan is horeca 1 tot en met 5 en 7 toegestaan.
Binnen de bestemmingsmogelijkheden horen:
1. Een zelfstandig winkelondersteunend daghorecabedrijf, dat in hoofdzaak is gericht op het vertrekken van maaltijden, drank, consumptie-ijs aan winkelend publiek voor consumptie ter plaatse (lunchroom, koffie-theehuis, ijssalon);
2. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van maaltijden voor consumptie ter plaatse (restaurant);
3. Combinatie van restaurant en café;
4. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van (alcoholhoudende) dranken voor consumptie ter plaatse (café, bar);
5. Vormen van horeca, met een bruto vloeroppervlakte van 250 m² of minder met als hoofddoel het bedrijfsmatig ten gehore brengen van muziek en het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren.
7. Vormen van horeca, waarin primair de gelegenheid wordt geboden voor nachtverblijf zoals: hotel, pension.

VOORWAARDEN
De oplevering geschiedt ‘as is, where is’. Opgemerkt wordt dat, in afwijking tot de getoonde foto’s, het pand vrij is van bedrijfsinrichting en inventaris.

De huurovereenkomst wordt vastgelegd voor maximaal 2 jaar. De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad voor Onroerende Zaken – model 2022).

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

DISCLAIMER
De afbeeldingen in deze advertentie zijn sfeerimpressies en zijn geen weergave van de huidige situatie. het betreft een casco horecaobject.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw