Markt 8, Veenendaal

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 568 m2
Horecaoppervlak: 640 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Midden in het centrum van Veenendaal, naast de Hoofdstraat, tegenover de Oude Kerk én op 350 meter afstand van Passage – de Corridor wordt een grootschalig casco horecaobject te huur aangeboden. Het casco horeca-object is gelegen aan Markt 8 in Veenendaal.

HET OBJECT
Het object beschikt over een courant vloeroppervlak van circa 640 m² verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond beschikt over 514 m², waarvan het restaurantgedeelte 364 m² bedraagt en de keuken circa 93 m². Daarnaast is er een ruim souterrain aanwezig van circa 100 m² aan de achterzijde en 24 m² aan de voorzijde van het object. Het object beschikt daarnaast over een ruim plat dak, welke zich perfect leent voor het plaatsen van zonnepanelen.
Voorheen is het casco-object in gebruik geweest als brasserie. Vanwege de centrale ligging en de hoge passanten stroom langs het object, leent het object zich uitstekend voor dag- en avondhoreca, zoals een lunchroom, restaurant, eetcafé, brasserie, bistro, grand-café, danscafé en wijnbar. Het object is gestript en daarom volledig naar uw eigen wensen in te richten.
Aan de voorzijde van het object is er ruimte voor een groot terras met een capaciteit tot circa 130 zitplaatsen. Het terras grenst aan de Oude Kerk. De directe buren betreffen eveneens horeca- en winkelpanden.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens het bestemmingsplan is horeca 1 tot en met 5 en 7 toegestaan.
Binnen de bestemmingsmogelijkheden horen:
1. Een zelfstandig winkelondersteunend daghorecabedrijf, dat in hoofdzaak is gericht op het vertrekken van maaltijden, drank, consumptie-ijs aan winkelend publiek voor consumptie ter plaatse (lunchroom, koffie-theehuis, ijssalon);
2. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van maaltijden voor consumptie ter plaatse (restaurant);
3. Combinatie van restaurant en café;
4. Een horecabedrijf met als hoofddoel verstrekken van (alcoholhoudende) dranken voor consumptie ter plaatse (café, bar);
5. Vormen van horeca, met een bruto vloeroppervlakte van 250 m² of minder met als hoofddoel het bedrijfsmatig ten gehore brengen van muziek en het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren.
7. Vormen van horeca, waarin primair de gelegenheid wordt geboden voor nachtverblijf zoals: hotel, pension.

VOORWAARDEN
De oplevering geschiedt ‘as is, where is’. Opgemerkt wordt dat, in afwijking tot de getoonde foto’s, het pand vrij is van bedrijfsinrichting en inventaris. De huurovereenkomst zal worden opgesteld op basis van de model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad voor Onroerende Zaken – model 2022).
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

DISCLAIMER
De afbeeldingen in deze advertentie zijn sfeerimpressies en zijn geen weergave van de huidige situatie. het betreft een casco horecaobject.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw