Neringpassage 1, Lelystad

Te huur:

€ 16.200,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 1.565 m2
Horecaoppervlak: 69 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

De Gordiaan – het beste restaurant van Lelystad staat nu te koop
Dit knusse restaurant, gelegen in het hart van Lelystad, staat uitstekend bekend in de wijde omtrek van Lelystad. Gasten bezoeken dit restaurant graag om culinair te genieten onder het genot van een heerlijke wijn of een bijpassend biertje. Het ondernemerspaar Lars en Joëlla hebben met hun restaurant een uniek concept gecreëerd, waarin alles zelf gemaakt wordt. Zelfs de groenten komen uit eigen moestuin. Daarnaast staat er wekelijks weer een ander verrassend drie- of viergangen menu op de kaart die op creatieve wijze samengesteld en bereid wordt. Gasten waarderen het restaurant met een 4,8 uit 5 sterren op Google Review.

HET OBJECT
De Gordiaan is een kleinschalig restaurant met circa 69 m² oppervlakte. Er is efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte en er is een open keuken die overgaat in de bar. Gasten zien hoe hun gerecht wordt bereidt en dit heeft een verhogend effect op de belevingswaarde. In het restaurant zijn circa 30 zitplaatsen binnen en 20 zitplaatsen buiten.

ONDERHOUDSSTAAT
De onderhoudsstaat van het restaurant en het afwerkingsniveau is uitstekend. De ondernemers zijn in 2015 begonnen met hun zaak en hebben toen alles nieuw ingericht. Ook in de jaren daarna hebben de ondernemers regelmatig geïnvesteerd in het onderhoud van hun restaurant. De verhuurder werkt ook mee aan de goede onderhoud van zijn object. In 2018 is er geïnvesteerd in een RVS meubel in de keuken en een combisteamer, in 2019 is het meubilair vernieuwd en is er een nieuwe voorgevel geplaatst met dubbele beglazing, de constructie in aangepast en het schilderwerk is toen verricht. In 2022 zijn er nieuwe koelwerkbanken en een nieuwe vaatwasser geplaatst.

STADSHART VAN LELYSTAD
De Gordiaan is in het stadshart van Lelystad gelegen. Kort geleden is er op circa 240 meter aftand een nieuw bioscopencomplex geopend. Verder is het centrum volop in ontwikkeling en zijn er veel mogelijkheden. Het Agorahof is kort gelegen vernieuwd en het plein is gezelliger gemaakt met bankjes, bomen en een andere indeling. Rondom het restaurant bevinden zich verschillende winkels en andere horecagelegenheden zoals restaurants en hotels.

BEREIKBAARHEID
Het restaurant is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Op circa 70 meter is een groot parkeerterrein gelegen en op circa 250 bevindt zich een bushalte. Op 5 minuten loopafstand is het treinstation.

BESTEMMING
De (horeca)bedrijfsruimte is bestemd voor centrum doeleinden. De op de plankaart voor “Centrumdoeleinden” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. leisure, uitsluitend in het deelgebied “De Waag”;
c. horeca, als bedoeld in:
Categorie 1 “Aan de detailhandelsfunctie verwante daghoreca” Kleinschalige bedrijven (<150 m²) die in beginsel alleen overdag en ’s avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Binnen deze categorie worden de volgende subcategorieën onderscheiden:
­ automatiek;
­ broodjeszaak;
­ cafetaria;
­ croissanterie;
­ koffiebar;
­ lunchroom;
­ stationsrestauratie
­ ijssalon;
­ snackbar;
­ tearoom;
­ traiteur;
­ grand-cafés.

Categorie 2, 3 en 4A van de Staat van horeca-activiteiten, mits deze voorkomt op het tijdstip van het van kracht worden van dit plan;
d. dienstverlening;
e. kantoren;
f. maatschappelijke en sociaal-culturele voorzieningen;
g. parkeervoorzieningen, tevens ondergronds;
h. nutsvoorzieningen;
i. wonen;
j. verblijfsgebied; met de bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouw zijnde en andere werken.

VRAAGPRIJS EN HUUR
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie, omvattende de bedrijfsinrichting, -inventaris, goodwill (inclusief huurrechten) en handelsnaam bedraagt € 82.500,-. De huidige huurprijs bedraagt
€ 16.200,- per jaar (exclusief btw en exclusief bijdrage servicekosten).

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Neringpassage 1

Start routeplanner