Oosteinderweg 223 A, 243 en 245/245A, Aalsmeer

Te koop:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 5.406 m2
Horecaoppervlak: 1.750 m2
Woonoppervlak: 222 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Forvalue Vastgoedspecialisten biedt het vastgoed en de bedrijfsexploitatie van Hotel Chariot ter overname aan.

Het viersterrenhotel bevindt zich aan de Oosteinderweg 243 in Aalsmeer en beschikt over 41 hotelkamers en een grill-restaurant en bar met de naam Centennial. Aanpalend bevinden zich twee verhuurde woningen welke liggen aan de Oosteinderweg 245 en 245 A. Daarnaast behoort een grootschalig overdekt parkeerterrein met opslagloods aan de Oosteinderweg 223 A tot het aangebodene.

Het beeldbepalende hotelpand heeft een zeer goede zichtbaarheid en herkenbaarheid en is daarnaast uiterst strategisch gelegen ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport. Het hotel biedt momenteel dan ook Park Sleep Fly arrangementen aan met shuttleservice naar het vliegveld.

Het hoofdgebouw dateert oorspronkelijk uit 1916, maar is in 2009 grondig gerenoveerd en uitgebouwd tot de huidige omvang van circa 1.750 m². Alle hotelkamers zijn up-to-date en allen recent voorzien van een nieuwe badkamer, bedbank, tapijt en hoofdbord bij de bedden.

De eigenaren exploiteren het bedrijf sinds 1998, maar kijken langzaam uit naar een welverdiend pensioen. Ze hebben daarom besloten het bedrijf en het vastgoed van de hand te willen doen.

HOTEL

Het hotel beschikt in totaal over 41 hotelkamers, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Op de eerste en tweede verdieping zijn beide 13 kamers gesitueerd en op de derde verdieping bevinden zich nog eens 15 kamers. Alle kamers zijn up-to-date, voorzien van de nodige faciliteiten en beschikken over een balkon of Frans balkon. Zeer recent zijn de kamers voorzien van nieuwe badkamers, bedbanken, tapijten en nieuwe hoofdboren bij de bedden. De hotelkamers zijn nagenoeg allemaal per lift te bereiken.

RESTAURANT EN BAR

Grill Restaurant Centennial biedt kwalitatief goed eten in een warm en sfeervol restaurant. Alle gerechten worden bereid op de originele houtskoolgrill, dat voor een unieke smaak zorgt. Bar Centennial biedt gasten een kop koffie, een borrel of heerlijke cocktail. Tevens is het mogelijk hier een receptie of feestavond te organiseren.

Aan de voorzijde is een grotendeels overdekt en verwarmd terras met plaats voor circa 60 personen.

WONINGEN

Aan de achterzijde van het hotel bevinden zich een tweetal verhuurde woningen met een oppervlakte van ieder circa 111 m² (BAG-viewer). De woningen dateren uit 1935. De totale jaarlijkse huurstroom bedraagt € 15.552,-.

OPSLAGLOODS

De loods is in 1970 gebouwd en beschikt over een oppervlakte van circa 1.920 m² (BAG-viewer). Het doet dienst als overdekte parkeerplaats ten behoeve van het Park Sleep Fly concept en dient tevens als opslag.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Het hotel is gelegen in Aalsmeer, dat momenteel circa 32.500 inwoners telt. De gemeente maakt onderdeel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Aalsmeer staat wereldwijd bekend om de bloemenveiling. Het voormalige bloemenveilinghuis bevindt zich nog altijd direct achter het hotel. Met name in de zomermaanden kent Aalsmeer ook een hoge mate van toerisme en recreatie door de ligging aan de Westeinderplassen. De recreatie richt zich dan ook met name op watersporters en natuurliefhebbers.

De bereikbaarheid is zeer goed. Vanaf de provinciale weg N201 is het binnen vier minuten per auto te bereiken. Amsterdam Schiphol Airport bevindt zich op slechts 10 minuten afstand en Amsterdam is binnen circa 15 minuten te bereiken. Ook de snelwegen richting andere grote steden als Haarlem, Utrecht of Rotterdam/Den Haag bevinden zich op korte afstand.

Voor het hotel is op eigen terrein plaats voor circa 10 auto’s. Daarnaast zijn er op korte afstand nog eens circa 20 parkeerplaatsen beschikbaar. Langs de openbare weg geldt vrij parkeren.

KADASTRALE GEGEVENS

Tot het aangebodene behoren in totaliteit 9 percelen met een totale grootte van circa 5.406 m². Het betreffen de percelen Gemeente Aalsmeer sectie B nummer 9434 en Gemeente Aalsmeer sectie G nummers 4467, 5690, 5691, 5692, 6012, 6758, 5586 en 5577. Eigendomsinformatie is op aanvraag beschikbaar.

BESTEMMING

De objecten bevinden zich in het gebied waar bestemmingsplan ‘Oosteinderweg 2020’ van toepassing is. Het hoofdgebouw (Oosteinderweg 243) heeft de enkelbestemming ‘Horeca’ met de functieaanduiding ‘horeca van categorie 5’. Daarnaast is er de dubbelbestemming ‘Waard – Archeologie 2’ van toepassing.

Conform de bestemming is op de locatie horeca van categorie 5 toegestaan met daarbij behorende bouwwerken, terrassen, tuinen en erven en ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen en andere verhardingen ten dienste van de bestemming. Onder horeca van categorie 5 wordt verstaan:

Een bedrijf, dat is gericht op het verschaffen van logies en daarmee verband houdende ter plaatse nuttigen van voedsel en dranken en al dan niet ondergeschikt daaraan, ruimte biedt voor vergaderingen en cursussen.

De woningen aan de Oosteinderweg 245 en 245 A zijn bestemd voor woondoeleinden en de loods aan de Oosteinderweg 223 A heeft de enkelbestemming ‘Agrarisch – Tuinbouw’ met de functieaanduiding ‘parkeerterrein’.

VRAAGPRIJS

De vraagprijs voor zowel de onroerende zaken als de bedrijfsexploitatie is bepaald op: prijs op aanvraag.

DISCLAIMER

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te reden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Oosteinderweg 243–245

Start routeplanner