Restaurant op toeristische locatie op de Veluwe!

Te huur:

€ 78.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Restaurant op toeristische locatie op de Veluwe!

Forvalue biedt een sfeervol en buitengewoon succesvol horecabedrijf ter overname aan. Het restaurant is gevestigd in een ruim object in de kern van een toeristische plaats op de Veluwe (provincie Gelderland). De locatie vormt het horecahart van de plaats. Het restaurant is de hele dag geopend, van ontbijt tot diner en trekt een breed publiek aan. Het bedrijf wordt al meer dan 10 jaar gevoerd door de huidige eigenaren die klaar zijn om het stokje over te dragen. De bedrijfsexploitatie heeft zich ruimschoots bewezen wat zichtbaar is in de hoge reviewscores, de omzetten en het resultaat.

Het object heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 490 m² en beschikt over een terras van bijna 180 m². Het object is goed onderhouden en voorzien van een volledig ingericht restaurant met een professionele keuken, hoogwaardige apparatuur en afwerking. Op de verdiepingen bevindt zich een ruime, luxe bovenwoning met dakterras. De woning wordt gebruikt door de huidige eigenaren. In onderling overleg is de bovenwoning ook te huur.

De huurprijs voor het object bedraagt € 78.000,- exclusief btw per jaar. De bedrijfsexploitatie bestaande uit de inrichting, inventaris, huurdersbelangen en goodwill wordt ter overname aangeboden. De vraagprijs bedraagt € 425.000,-.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via 06 10 85 31 62 of isnellen@forvalue.nl. Wij verstrekken u graag verdere details in onderling overleg.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw